Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Nadal denuncia «l'absoluta falta d'informació» després dels Jocs

El portaveu del PDeCAT vol saber quantes entrades es van vendre, quantes se'n van regalar i les dades del sector turístic
Dídac Nadal, escollit alcaldable de Tarragona pel PDeCAT | cedida

 

Els Jocs Mediterranis de Tarragona segueixen creant controvèrsia. Després del punt final d'un certamen esportiu que havia de «fer història», la cita mediterrània és encara candent objecte de debat polític.

'On està la informació... la informació on està'

Ahir dissabte, 14 de juliol, l'última estrofa d'aquesta particular 'cançó' de l'estiu la va voler cantar el portaveu del PDeCAT tarragoní, Dídac Nadal, qui va denunciar «l'absoluta manca d'informació» de l'equip de govern respecte als Jocs.

 

Amb en Tarracvs ja de vacances, més que merescudes, Nadal va explicar que, dues setmanes després del gran esdeveniment, «no s'ha informat ni del nombre d'espectadors, ni del nombre d'entrades venudes, ni dels ingressos recaptats amb aquesta venda».

Segons Nadal, el govern del PSC no té la informació ni la brinda, ja que «per no tenir, ni tan sols es tenen les dades sobre la taxa d'ocupació turística que hi va haver a la ciutat de Tarragona durant els deu dies dels Jocs Mediterranis».

 

'Petxina Tancada' per a l'alcalde Ballesteros

En època de mar i platja, musclos i arròs negre, l'alcalde Ballesteros va rebre, fa ben bé una setmana, la 'Petxina Tancada', un guardó amb què el Col·legi de Periodistes de la demarcació de Tarragona toca el crostó a les fonts informatives hermètiques i poc accessibles, que dificulten la feina del gremi.

 

Arrapat als mol·luscos guardó i a l'actualitat dels últims dies, Nadal no ha volgut perdre l'ocasió de posar el dit a la nafra i ha remarcat que «no és gens estrany que el senyor Ballesteros hagi rebut la 'Petxina Tancada'», tot sentenciant, «n'és el gran mereixedor».

 

Manca de transparència 

Amb els Jocs Mediterranis de Tarragona al mirall retrovisor, el líder dels demòcrates tarragonins també ha afirmat que, amb aquesta situació, han tornat a topar amb «un cas flagrant de manca de transparència» per part del govern tarragoní.

 

Nadal, finalment, s'ha preguntat, «potser les xifres de tot plegat són tan decebedores que els fa vergonya donar-les?». Caldrà veure-les, saber-les i valorar-les, la incògnita segueix planejant per sobre del consistori.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris