GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Nàstic destina la recaptació de la jornada solidària a l'associació La Muntanyeta

Un total de 1.775 euros es destinaran a projectes per a l'atenció de persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies
El Nàstic destina la recaptació de la jornada solidària a l'associació La Muntanyeta | cedida

 

 

El Club Gimnàstic de Tarragona ha destinat la recaptació del partit que va jugar el passat 14 d'octubre contra l'Alcorcón a l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta.

 

El partit d'aquella jornada solidària, va recaptar 1.775 euros de la venda d'entrades als aficionats dels dos equips que es van reunir aquell dia al Nou Estadi. Uns diners que ara s'han entregat íntegrament a l'impuls de projectes d'atenció a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies.

 

D'aquesta manera, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha fet entrega d'un xec a la presidenta de La Muntanyeta, Rosa Maria Rizo; en una reunió que també ha servit per signar un acord de col·laboració per a realitzar accions de promoció conjunta, amb la voluntat de donar visibilitat a les diferents activitats i projectes que es gestionin des d'ambdues entitats.

 

10a Caminada Solidària

En el marc d'aquestes actuacions, l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta, organitza aquest diumenge 18 de novembre, la 10a edició de la caminada solidària.

 

Aquesta caminada no competitiva s'iniciarà al Balcó del Mediterrani, recorrerà la costa tarragonina i arribarà a la seu de l'entitat, al barri de Sant Pere i Sant Pau. En finalitzar l'activitat, tots els participants podran gaudir d'un esmorzar popular i una jornada de portes obertes al centre.

 

Tota la informació sobre la Caminada Solidària es pot trobar a la pàgina web de l'associació, i les inscripcions a la mateixa es poden fer a través d'aquest enllaç.

 

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta celebra la 10a Caminada Solidària | cedida

 

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona

La Muntanyeta és una fundació sense ànim de lucre dedicada a l'atenció integral de les persones afectades per paràlisi cerebral i etiologies similars.

 

Àmpliament reconeguda a la ciutat de Tarragona, des del 1977 ha estat activa en la defensa dels drets d'aquestes persones, a més de facilitar-los tots els seveis necessaris per a la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l'oci i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.