Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Santa Tecla 2019: les imatges de 37a Mostra de Folklore Viu

Salven un menor que s'havia quedat tancat dins un cotxe a Tarragona

Hi ha hagut moments de tensió entre els presents, i finalment s'ha optat per una forma dràstica però efectiva per treure el menor del vehicle

Moments de tensió els que s'han viscut aquesta tarda a Tarragona. Sobre dos quarts de sis de la tarda, una acció heroica ha pogut salvar un nen que es trobava tancat dins un vehicle després d'una discussió, segons ha explicat el Diari Més. Concretament, a les 17.30 hores, tot just a l'hora de sortida de moltes escoles —avui arrancava el període lectiu i el trànsit era intens—, tres persones que eren al carrer Vidal i Barraquer es trobaven immerses en una discussió, quan una d'elles se n'ha adonat del que podria haver acabat en tragèdia.

 

Una mesura dràstica però efectiva per salvar el nen

Mentre aquestes tres persones es trobaven parlant davant d'un vehicle dels implicats que estava aparcat al carrer Vidal i Barraquer, una d'elles se n'ha adonat que havia tancat el vehicle i s'havia deixat les claus a l'interior d'aquest. Això podria haver estat simplement una anècdota que et fa anar malament perquè has de trucar un servei d'assistència per tal de resoldre el problema, però la situació encara era pitjor.

 

Dins l'interior del cotxe aparcat a Tarragona, no només hi havia les claus del vehicle sinó que també s'hi trobava un menor esperant que acabés la discussió entre les tres persones. Quants se n'han adonat de la situació, la tensió ha pujat molt més i és que totes les persones presents s'han posat molt nervioses. Davant d'aquesta situació, s'ha donat avís a la policia local, i la Guàrdia Urbana de Tarragona s'ha personat al lloc dels fets per tractar de calmar els ànims i trobar una solució a la situació.

 

Tot i que avui la calor no era intensa, l'estat de nervis ha fet reaccionar de forma dràstica els implicats, els quals no han dubtat en alliberar el menor que estava tancat dins l'interior del vehicle aparcat d'una forma dràstica, però efectiva. Una d'aquestes persones ha demanat un guant a un dels agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona que es trobaven al lloc dels fets, i sense pensar-s'ho gaire ha decidit trencar un dels vidres de les finestres petites del cotxe per així poder-lo obrir. D'aquesta manera, han pogut salvar el menor de l'interior del cotxe i tot ha acabat en només un ensurt.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris