Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Santa Tecla 2019: les imatges de 37a Mostra de Folklore Viu

Netflix filmarà part d'un nou thriller original a Tarragona

Es tracta d''Hache', una nova sèrie protagonitzada per Adriana Ugarte y Javier Rey
Adriana Ugarte y Javier Rey, protagonistes del nou thriller de Netflix | Netflix

 

‘Hache’, un nou thriller original de la plataforma Netflix es rodarà, en part, a la ciutat de Tarragona. Així ho ha anunciat Ángel Arenas, gerent del Patronat de Turisme de la ciutat, en roda de premsa.

 

Adriana Ugarte i Javier Rey, protagonistes

La sèrie, que s’estrenarà de forma global a 190 països, arribarà a les pantalles el 2019 i estarà protagonitzada per l’actriu Adriana Ugarte —‘Julieta’, ‘Palmeras en la nieve’ o ‘La Señora’—, i Javier Rey —‘Fariña’, ‘Velvet’, Isabel.

 

Creada i escrita per Verónica Fernández —qui ha treballat en sèries com ‘Cuéntame’, ‘Velvet colección’ o ‘El comisario’—, la nova sèrie del gegant de l''streaming' explica la història de l’Helena (Adriana Ugarte), una dona catapultada al capdavant del tràfic d’heroïna a la Barcelona dels anys seixanta.

 

Inspirada en fets reals, 'Hache' tindrà vuit capítols d’una hora de durada.

 

Tarragona, la ciutat catalana que més filmacions rep fora de l'àrea metropolitana de Barcelona

Des d'aquell 'La gran familia', amb Alberto Closas i José Luis López Vázquez, fa més de 55 anys, fins al Netflix més recent, Tarragona ha estat escenari de nombrosos rodatges, projectes i filmacions.

 

Passant per 'Fill de Caín', l'últim anunci de Fanta o l'actual 'Masterchef Celebrity', que s'emet per la televisió pública espanyola, la ciutat es troba, ara per ara, en un punt àlgid de la producció cinematogràfica i audiovisual, gràcies a la Tarragona Film Office.

 

Grans marques i projecció internacional

L'oficina, una eina d'estímul cultural i creatiu, fa «marca Tarragona», segons la regidora de Turisme, Inma Rodríguez, i ja ha allotjat a la ciutat les filmacions dels anuncis de marques com Estrella Damm, Opel, Dolce & Gabbana, Toyota o Lay's.

 

 

Tarragona, a través de la producció audiovisual, ha aparegut aquest 2018 als televisors i pantalles d'arreu del món, a través de productes i espots diversos. La ciutat s'ha vist a Malàisia, a França, a Brasil o a Bèlgica i, fins i tot, l'anunci de l'iPhone X per a Rússia, també va ser gravat a Tarragona.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris