Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un noi de 14 anys condueix un cotxe a Bonavista i pateix un lleu accident

Els fets van tenir lloc el passat divendres a la tarda
Els fets es van produir al barri tarragoní de Bonavista el passat divendres a la tarda. | Laia Solanellas.

 

Un noi de 14 anys va ser indentificat el passat divendres, 26 d'octubre, al barri de Bonavista, a Tarragona. El motiu que el va dur a ser detingut ha sorprès desenes de veïns de la zona: el jove va conduir un cotxe durant uns metres i va acabar patint un lleu accident a la zona del carrer Vint del barri. Per sort no es van haver de lamentar ferits a causa d'aquesta topada que va patir el cotxe, però els fets van sorprendre ja que es tracta d'una persona menor d'edat, evidentment sense cap permís, al volant.

 

Un noi de 14 anys condueix un cotxe i té un accident a Bonavista

Tot plegat es va produir, segons informa el 'Diari de Tarragona', el passat divendres, 26 d'octubre, a mitja tarda. Poc després de dos quarts de sis, la Guàrdia Urbana de Tarragona va rebre un avís que l'alertava que un vehicle havia topat contra la tanca d'un edifici que es troba situat al número 27 del carrer Vint de Bonavista. Un cop arribats al lloc dels fets, els agents van poder parlar amb diversos testimonis que havien presenciat el xoc.

 

Els van dir que dins del vehicle hi anaven quatre adolescents i que el conductor semblava tenir al voltant de 14 anys. Un d'ells va explicar que havia vist com el grup de joves marxar a peu. La policia tarragonina va comprovar que els danys sobre la tanca eren molt minsos. A més, van comprovar que el cotxe implicat no constava com a vehicle robat i que es trobava aparcat en un solar molt proper al lloc dels fets.

 

El noi de 14 anys havia robat el cotxe al seu avi

Així, la Guàrdia Urbana de Tarragona va contactar el propietari del cotxe que els constava, que els va assegurar que s'havia venut el turisme. L'home va demostrar-ho mostrant el contracte de venda del vehicle. D'aquesta manera, el van anar a buscar i va acabar confessant que el seu nét, aprofitant una badada familiar, havia aconseguit les claus del cotxe. Els agents van interrogar el noi per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris