Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Noves imatges del Seat Tarraco circulant per asfalt i per terra

El nou SUV de Seat sortirà a la venda a finals d'any o principis del pròxim

 

De la mà d'uns dels seus enginyers, Seat ha fet una demostració de les capacitats del nou Seat Tarraco, que es presentarà el pròxim 18 de setembre a la Tarraco Arena Plaça i del qual encara no han volgut revelar la data de llançament del vehicle així com tampoc els seus acabats. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, el nou SUV de Seat es posarà a la venda a finals d'any, però l'arribada del Tarraco al mercat es podria fer esperar fins a principis del 2019.

 

El Seat Tarraco, testat per asfalt i terra

Stefan Ilijevic, responsable de Predesenvolupament, Patent i Innovació de Seat, n'ha destacat que «les sensacions al volant són impressionants. És molt dinàmic i al mateix temps et fa sentir molt segur». A més a més, amb les seves set places i el seu maleter de 760 litres, «fa una gran sensació d'amplitud i volum».

 

La demostració 'offroad' en el que han posat a prova el funcionament del Seat Tarraco, el nou SUV de la companyia, ha demostrat que, gràcies a la seva tracció de quatre rodes, es troba perfectament adaptat a circular fora de l'asfalt, ja sigui en «terrenys muntanyosos, camins pedregosos i amb pendents de fins al 70% de desnivell» afirma Ilijevic.

 

 

«Està dissenyat per superar amb èxit inclinacions laterals del 85%. La sensació en un tram com aquest és de robustesa i seguretat» comenta l'enginyer. El model incorpora dos assistents a la conducció: el 'Rollover Assist', que desbloquejaria les portes, pararia el motor i activaria una trucada d'emergència de forma automàtica en cas que el vehicle bolqués. A més, també gaudeix de fins a sis modes de conducció que, amb un simple gest, permeten adaptar el vehicle a la via en què ens trobem. En aquest marc de facilitar la conducció i assistir al conductor, el vehicle també compta amb una suspensió adaptativa (DCC).

 

Així doncs, els detalls es donaran a conèixer durant la presentació del Seat Tarraco el 18 de setembre i, així, a finals d'any o principis del pròxim, ja tindran els tres models de SUV al mercat: Tarraco, Arona i Ateca.

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris