GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La nova sèrie de Netflix España, «Hache», es rodarà a Tarragona

El tràfic d'heroïna a la Barcelona dels anys seixanta serà l'entramat principal i estarà protagonitzada per Javier Rey, Ariadna Ugarte i Eduardo Noriega

 

La tercera producció de Netflix España es rodarà a Catalunya. «Hache», que és com s'anomena la sèrie creada per Verónica Fernández («Cuéntame») i Jorge Torregrossa («Fariña»), tindrà com a entramat principal el tràfic d'heroïna a la Barcelona dels seixanta. Tot i que la ciutat comtal serà la protagonista, Tarragona, Terrassa o Manresa també hi tindran cabuda. S'estrenarà l'any vinent i tindrà vuit capítols de cinquanta minuts de durada. 

 

«Hache» és un thriller inspirat en fets reals. Estarà protagonitzat per Adriana Ugarte, Javier Rey i Eduardo Noriega. La sèrie explicarà la vida d'Helena (Ariadna Ugarte), una noia prostituta que començarà a treballar aviat pel cap d'una banda mafiosa que té, a la Barcelona dels seixanta, la seva seu d'operacions. El líder d'aquesta organització serà Malpica (Javier Rey). De mica en mica, Helena anirà descobrint com moure's en aquest món i acabarà controlant el tràfic de l'heroïna de la banda. 

 

Heroïna, màfia i policia a la Barcelona dels seixanta

La història s'ubica en una ciutat comtal que mostra la seva cara amagada en un moment d'acceleració econòmica i social. Malpica liderarà personatges com Arístides o l'advocat Julio Senovilla. Tots dos estan interpretats per Pep Ambrós i Marc Martínez. Els posaran les coses difícils la brigada de narcòtics, formada per l'inspector Alejandro Vinuesa (Eduardo Noriega), el comissari Clemente Larrubia (Àlex Casanovas), la mà dreta de Vinuesa, Eladio Pérez (Josep Julien), i la secretària, Silvia Velasco (Marina Salas).

 

Un dels espais més importants dins la sèrie és el Club Albatros, segons informava La Vanguardia. Es tracta d'una sala de festes dirigida per Celeste (Ingrid Rubio) i on hi canta Julia Bloomsbury (Tonia Richardson). En aquest indret, hi sona la música del moment, hi arriben personatges de tota mena i els Malpica dirigeixen les seves operacions

 

La tercera producció de Netflix España, a Tarragona

«Hache» és la tercera producció de Netflix España, després de «Las chicas del cable» i «Élite». Weekend Studio, la productora de la sèrie, ha escollit Catalunya per ubicar un entramat de màfia i drogues basat en fets reals. Manresa i Terrassa també hi tindran cert protagonisme, així com Tarragona. Tot i això, encara està per veure quines localitzacions de la ciutat es faran servir. 

 

Caldrà esperar a l'any vinent per descobrir quin paper hi té Tarragona en aquesta nova sèrie. Els vuit capítols, de 50 minuts de durada cadascun, s'estrenaran de forma global l'any 2019.