Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Esclat del Parc Central obrirà el 14 de novembre i busca treballadors

La cadena Bonpreu obrirà el seu primer hipermercat al centre de Tarragona a mitjans de novembre
Imatge d'arxiu d'un hipermercat Esclat. | Laia Solanellas

 

El nou hipermercat Esclat del centre comercial Parc Central, que s'ubicarà a l'espai on hi havia l'Eroski, obrirà les seves portes el pròxim 14 de novembre. Per a la seva obertura, actualment el grup Bonpreu, està buscant entre 20 i 30 treballadors per formar la plantilla d'aquest nou supermercat.

 

Bonpreu busca treballadors per l'Esclat que obrirà al Parc Central

El grup Bonpreu ja havia avançat que mantindria els 50 treballadors que tenia Eroski, assegurant-los les condicions que tenien amb l'empresa basca. Ara, Bonpreu busca una vintena o trentena de treballadors més per acabar de completar tot el personal. Es busca personal de tots els perfils, personal de caixa, de magatzem o per les seccions de producte fresc, tant a jornada completa com a parcial.

 

De fet, a la pàgina web del supermercat ja hi ha tres ofertes diverses obertes per a Tarragona pels llocs de Caps de Torn de la Secció de Reposició, per a personal amb experiència en seccions de Producte Fresc, Caps de Torn de les Seccions de Fresc i un Cap de Secció de Peixateria. L'empresa ofereix contractes indefinits de 40, 30 o 20 hores setmanals. Aquelles persones interessades poden inscriure's a les ofertes a través de l'apartat «Treballa amb nosaltres» de la pàgina web de Bonpreu.

 

L'Esclat del Parc Central obrirà el pròxim 14 de novembre. | Josep Martí

 

 

El quart establiment del grup Bonpreu que obre a Tarragona ciutat

El passat mes d'agost Eroski anunciava que tancava les seves portes després de 21 anys a Tarragona. L'antic supermercat va tancar definitivament el passat 12 de setembre. Així, Eroski va vendre al grup Bonpreu el seu local de 3.000 metres quadrats de superfície de supermercat, a banda dels magatzems i les oficines.

 

És el primer establiment Esclat que la companyia obre al centre de Tarragona. De fet, el grup ja està present en tres punts de la ciutat. Actualment Bonpreu té un hipermercat Esclat al barri de Sant Salvador, un supermercat ubicat a l'avinguda de Catalunya número 10, i un altre al barri de Campclar, al carrer de Riu Besòs número 1.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris