Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un mort i nou ferits en un accident entre un cotxe i un autobús a Amposta

Comencen les obres de remodelació del local de l'associació de veïns de La Floresta

Feia 10 anys que els veïns reclamaven aquesta actuació
Local de l'Associació de veïns de La Floresta | TarragonaDigital

 

Aquest dilluns, 23 de juliol, han començat les obres de remodelació del local de l'associació de veïns de La Floresta. L'actuació, que segons ha explicat el president de l'associació, Miguel Cruz, es reclamava «des del 2008», es durà a terme en dues fases, La primera fase, que es preveu que acabi aquesta setmana, és la impermeabilització.

 

Segons Cruz, «mai hi ha hagut manteniment, no s'hi ha fet res i quan plou se'ns feien unes goteres impressionants». Per la seva banda, des de la regidoria d'Espais Públics, amb el polític del PP José Luís Martín al capdavant, s'ha declarat que «en nombroses reunions els veïns ens demanaven que hi féssim alguna cosa i ara ho hem pogut començar. Estem treballant, dins les disponibilitats pressupostàries, per atendre totes les peticions veïnals que se'ns fan arribar».

 

L'obra de la Floresta, en dues fases

Les obres es dividiran en dues fases. La primera consistirà en la impermeabilització del sostre i de l'interior i es preveu, com hem comentat, que acabi aquesta setmana. Suposarà una inversió de 9.000 euros del pressupost municipal. La segona s'iniciarà a l'agost i es preveu, segons ha explicat el president de l'associació de veïns de La Floresta que «s'entri ja a l'interior».

 

Pels veïns suposa l'assoliment d'una reivindicació llargament demanada i de la que s'havien fet ressò altres formacions polítiques, com Ciutadans o el PDECat, al ple municipal. Les pluges deixaven al descobert les goteres, el florit de les parets, les capes de guix fetes malbé i les humitats que traslladaven una imatge amb la qual els veïns no se sentien còmodes.

 

Obrers aquest matí a l'associació de veïns de La Floresta | TarragonaDigital

 

Situació de les associacions de veïns de Tarragona

Aquestes obres al local de l'associació de veïns de La Floresta per part d'Obres Públiques arriben quan encara cueja la polèmica per l'endarreriment en el pagament de les subvencions a les associacions de veïns per les respectives festes de cada barri.

 

Cal recordar que, mentre la Consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando, va anunciar la seva voluntat de fer el pagament «al voltant del 31 de juliol» encara no hi ha notícies que s'hagi procedit al mateix.  Així mateix, el Grup Municipal de Ciutadans, «per tal de donar resposta a la petició d'ajuda que vam rebre dels veïns» segons han manifestat des d'aquest grup polític, va posar a disposició de les associacions un camió d'una coneguda marca de cerveses per tal de poder «ajudar al fet que les festes tirin endavant».

 

Sobre la polèmica del camió, des de Ciutadans s'ha deixat clar que «nosaltres no hem posat ni un dur, hem fet simplement d'intermediaris i pensem que l'empresa ho ha realitzat més com un acció de marketing que no com cap altra cosa».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris