GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Denuncien una onada de robatoris a Cala Romana de Tarragona

Els veïns de la zona i el Club Tennis Tarragona alerta de robatoris en cotxes i habitatges «a qualsevol hora del dia»
Imatge del Club Tenis Tarragona | Club Tenis Tarragona

 

Veïns de Cala Romana i el Club Tennis Tarragona denuncien que la urbanització pateix una onada de robatoris. Es tracta d'una situació que «malauradament no sorprèn», segons el gerent de l'entitat esportiva. «Els lladres obren cotxes i entren a casa a qualsevol hora del dia», asseguren. Per aquest motiu, reclamen més vigilància per part dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de la ciutat. Fins i tot els veïns s'estan plantejant fer rondes de vigilància. 

 

 

Onada de robatoris a Cala Romana de Tarragona

Veïns de la urbanització i membres i usuaris del Club Tennis Tarragona, ubicat a Cala Romana, asseguren que la zona està patint robatoris «des de fa setmanes». Aquesta mateixa setmana, una moto va ser robada del pàrquing proper a l'entrada de la Platja Llarga. El seu propietari busca col·laboració a les xarxes per trobar-la. 

 

Els veïns asseguren que «els lladres obren cotxes i entren a casa a qualsevol hora del dia». Segons denuncien, roben tota mena d'objectes, des de portàtils i telèfons fins a diners o joies. «És una situació que malauradament no ens sorprèn, però que cal solucionar immediatament perquè aquestes onades de robatoris acostumen a ser massa habituals», expressen. 

 

Els veïns es plantegen fer rondes de vigilància

La situació ha arribat al límit i els veïns estan farts dels robatoris. Per aquest motiu, reclamen que la Guàrdia Urbana de la ciutat i els Mossos d'Esquadra augmentin la vigilància en aquest punt de Tarragona. De fet, ja han pensat d'organitzar rondes de vigilància per tal de combatre els robatoris. Segons dades dels Mossos d'Esquadra, l'any 2018 es van produir a Tarragona un total de 679 robatoris amb força a l'interior de domicilis i més de 5 robatoris a vehicles al dia. 

 

D'altra banda, la instal·lació de càmeres de videovigilància també podria suposar un canvi. Per això, els veïns les reclamen des de fa temps. L'Ajuntament fa mesos que es planteja instal·lar-les, tal com van fer a la Part Baixa de la ciutat. La mesura, però, encara s'està estudiant.