NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Operatiu policial contra la manipulació de partits de tenis i les apostes il·legals

S'estan fent tres escorcolls, dos dels quals al centre de la ciutat
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil. | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil està fent una macrooperació contra la manipulació de partits de tenis i les apostes il·legals. Des de primera hora del matí d’aquest dilluns, 29 d’octubre, els agents estan duent a terme escorcolls en diversos domicilis i establiments en diferents punts de la ciutat, com ara a l’avinguda Roma, a l’avinguda de Ramon i Cajal o bé al barri de Sant Salvador. Així doncs, des de primera hora s’han pogut veure diversos vehicles de l'institut armat en aquests llocs. En l'operatiu s’estan fent tres registres, almenys dos d'ells al centre de la ciutat. 

 

Escorcolls a Terrassa, Tarragona i a diverses províncies espanyoles

Segons ha informat la Guàrdia Civil a TarragonaDigital, es tracta d'un operatiu de l'Audiència Nacional que es troba sota secret de sumari, motiu pel qual no poden transcendir-ne més detalls. De moment es desconeix si s’ha detingut algú i està previst que es duguin a terme detencions al llarg del matí o al llarg de tot aquest dilluns. Sembla que l'operatiu tarragoní d'aquest matí es tractaria d'una operació en l'àmbit estatal, amb escorcolls a Terrassa, Tarragona i d'altres punts de Catalunya. En total, s'han fet entrades en nou províncies espanyoles.

 

La Guàrdia Civil ha escorcollat l'immoble ubicat al número 35 de l'avinguda de Ramon i Cajal. | Dídac Montoliu

 

El número 35 del Ramon i Cajal, un dels objectius

La Guàrdia Civil ha escorcollat un domicili de l'immoble ubicat al número 35 de l'avinguda de Ramon i Cajal. Els agents han entrat a l'edifici amb gossos policials, probablement amb l'objectiu de trobar-hi diners. Fins al lloc de l'escorcoll també hi ha acudit una comitiva judicial, que no ha abandonat l'immoble fins a les onze del matí, aproximadament. Diversos testimonis asseguren que no han vist cap persona detinguda, però que els agents de la Guàrdia Civil sí que s'han endut diverses caixes. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris