L'Orquestra Simfònica Camera Musicae acompanyarà la violinista Esther Yoo al Teatre de Tarragona

El pròxim dissabte 23 de febrer presentarà al Teatre de Tarragona un concert per a violí en el que s'interpretarà el Concert de Sibelius i la Simfonia núm. 8 de Dvorák
Durant tota la temporada s'oferiran concerts tant al Palau de la Música com a Tarragona. | OCM
 

Esther Yoo, violinista premiada al Concurs Internacional de Violí Jean Sibelius, arriba al Teatre Tarragona el pròxim 23 de febrer per a interpretar un concert del mateix compositor, acompanyada de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae. La gran tècnica instrumental i l'expressió requerides per la peça seran dos dels punts forts de la jornada, la qual es dividirà en dues parts. En la primera s'interpretarà el Concert Sibelius, anomenat Concert per a violí i orquestra, op 47, el qual es compon de tres moviments musicals que presenten una elevada dificultat interpretativa i que no deixaran a ningú indiferent.

 

En la segona part s'interpretarà la Simfonia núm. 8 de Dvorák, op. 88, en la qual es canviarà l'estil musical i s'interprtaran ritmes més bohemis i melodies d'inspiració folklòrica. Tomàs Grau serà l'encarregat de dirigir l'Orquestra Simfònica Camera Musicae que interpretarà aquesta obra. 

 

Aquest concert, no només s'interpretarà al Teatre Tarragona, també ho farà a Lleida i a Barcelona. L'Auditori Enric Granados, el 22 de febrer, i el Palau de la Música Catalana, el dia 24, seran els que també acolliran aquesta nova proposta musical presentada per l'Orquestra simfònica Camera Musicae.

 

La violinista més jove premiada al Concurs Internacional de Violí Jean Sibelius

Resulta honorífic que una jove promesa com és Esther Yoo arribi a la ciutat de Tarragona per a oferir un concert de tal envergadura. Peces d'elevada rellevància internacional de la mà de dos compositors com són Sibelios i Dvorák, els quals van aconseguir oferir al públic una combinació majestuosa repleta d'equilibri i coherència entre els elements tradicionals i moderns que la componen.

La jove violinista Esther Yoo | estheryooviolin.com

 

La jove violinista, estatunidenca de naixement, però resident a Europa des dels 6 anys, és descrita per nombrosos artistes del món de la música com impecable i portadora d'un to fosc i aristocràtic. Ha publicat dos àlbums i la seva carrera no ha fet més que començar. Podeu descobrir més sobre l'artista a la pàgina web www.estheryooviolin.com 

 

Tomàs Grau, director titular i artístic de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae

Professors de gran prestigi musical com Salvador Mas, Jordi Mora, Pierre Cao, Gary Graden o José Rafael Pascual-Vilaplana són els que han format a Tomàs Grau com a director d'orquestra. L'Orquestra Simfònica Camera Musicae no és l'única formació que dirigeix, també ho fa amb altres com l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, l'Orquestra de Cambra de Vic o l'Orquestra de Cambra de Vila-seca, entre d'altres.

 

Compra d'entrades pel concert al Teatre Tarragona

Les entrades d'aquest pròxim concert del dia 23 de febrer, així com les de tota la Temporada Simfònica a la ciutat de Tarragona es poden comprar online, a través d'aquest enllaç i a les mateixes taquilles del Teatre Tarragona, amb el preu de 25 euros.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris