Imatge de la Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona

El Palau de Congressos de Tarragona programa una segona temporada del cicle de cinema en versió original

Les projeccions es faran cada diumenge fins al 2 de maig a les 19 hores

L'èxit de la primera temporada ha fet que el Palau Firal i de Congressos, juntament amb l'Associació Cultural Anima’t i Tarragona Turisme hagin programat una segona temporada del cicle Eutyches Cinema VO, la programació estable de cinema en versió original a la Sala Eutyches del Palau de Congressos. Les sessions tindran lloc els diumenges del 14 de març al 2 de maig, a les 19 hores, i l'entrada té un preu de 6 euros.

La primera temporada va tenir lloc del 10 de gener al 7 de març i ha sigut tot un èxit, registrant una mitjana de 90 assistents en cada passi i que s'exhaurissin les entrades per la projecció de 'Las Niñas'. El projecte Eutyches Cinema VO va arribar gràcies a un acord de col·laboració entre l'Associació Cultural Anima't, Tarragona Turisme i el Palau de Congressos de Tarragona, amb l'objectiu de mantenir l’única programació estable de cinema en versió original a la ciutat de Tarragona, que Anima't duu a terme des de 1999.

Des de les entitats col·laboradores es fa una valoració molt positiva dels primers mesos d'aquest projecte. En aquest sentit, la presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Cinta Pastó, destaca que l’èxit de la programació reforça l’aposta per «potenciar el turisme de proximitat i cultural del Patronat en un context marcat per les restriccions derivades de la pandèmia».

Mesures anticovid

Els organitzadors tenen molt presents les mesures de seguretat contra la Covid-19, i per aquest motiu en totes les projeccions s'han seguit i es mantindran les mesures sanitàries vigents. D'aquesta manera, es continuarà prenent la temperatura a l'entrada, hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels assistents, l'aforament està limitat al 50% i les entrades i sortides es faran de manera esglaonada.

Programació del cicle Eutyches Cinema VO

  • 14 de març: 'La familia que tú eliges', Tyler Nilson i Michael Schwartz, EUA, 2019
  • 21 de març: 'Josep', Aurel, França, 2020. Dg. 21/03/21
  • 28 de març: 'Corpus Christi', Jan Komasa, Polònia, 2019
  • 4 d'abril: 'Un blanco, blanco día', Hlynur Palmason, Islàndia, 2019
  • 11 d'abril: 'La camarista', Lila Avilés, Mèxic, 2018.
  • 18 d'abril: 'Swallow', Carlo Mirabella-Davis, EUA, 2019
  • 25 d'abril: 'Honeyland', Tamara Kotevska i Ljubomir Stefanov, Macedònia, 2019
  • 2 de maig: 'Los hermanos Sisters', Jacques Audiard, França, 2018