Parc Central torna al cole amb activitats pels més petits de casa durant aquest mes

El centre comercial tarragoní ha programat diverses activitats relacionades amb la cultura, les festes i les professions que es realitzaran al club infantil 'el Parc'
Una de les activitats programades és el taller d'astrologia on el públic infantil coneixerà els diversos cossos celestes | TarragonaDigital.com

 

Comença el mes de setembre i el centre comercial referent de Tarragona i comarques aposta per un seguit d'activitats, de tipus educatiu, pels més petits. Parc Central ha programat diferents activitats relacionades amb la cultura, les festes, l'astrologia, les professions, i altres, que es duran a terme al club infantil 'el Parc', situat a la primera planta.

Tal com explica Jose Luís Baco, Brand Experience Manager de Parc Central, «potenciar la creativitat i la imaginació, adquirir coneixements sobre la cultura de la ciutat, així com participar de manera activa, mostrant destreses motores i habilitats de manipulació, i regulant l'expressió de sentiments i emocions, són alguns dels objectius d'aquestes activitats de caràcter lúdic-educatives que portarà a terme Parc Central en el marc de la tornada a l'escola».

Les activitats previstes

El cap de setmana del 7 de setembre tindrà lloc el «Taller d'estoig i porta llapis amb cartó» on els nens i nenes aprendran a crear el seu propi estoig i porta llapis. L'activitat començarà el divendres 7 a partir de les 16 i fins a les 21 hores i el dissabte en horari partit, matí i tarda. La que segurament serà l'activitat estrella del mes és el «Taller d'astrologia». No només perquè podran fer el seu propi Sistema Solar amb boles de porexpan sinó perquè el dissabte 15 podran gaudir d'una experiència immersiva amb la instal·lació d'un gran planetari digital per a tota la família. Amb aquesta nova activitat podran trepitjar la Lluna i conèixer com viuen els astronautes. L'horari per anar al Sistema Solar serà de 12 a 14 hores i de 16 a 21 hores. 

I si som a setembre, i a Tarragona, tocar gaudir de les festes de la patrona, Santa Tecla. El 21 i el 22 de setembre,  'el Parc' acollirà el «Taller de Santa Tecla», en el qual es realitzaran xerrades sobre què és aquesta festa i quines activitats hi ha per als més petits, així com conèixer els diferents elements del seguici. Per concloure el mes, i ja oficialment havent entrat a la tardor, toca pensar en coses serioses i res millor que el taller «Aprèn una professió» on els menuts de casa coneixeran què fan els mossos d'esquadra i els professionals de primers auxilis. 

"ATENCIÓ: Per mala mar, prohibit totalment el bany a quatre platges de Tarragona" "Finalitza la restauració de les portes de l'orgue de la Catedral de Tarragona"