Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Parc Central submergeix els més petits al fons del mar amb 'Sea to see'

Durant la primera quinzena d'octubre els més petits es divertiran aprenent la història i els secrets dels oceans
'Sea to see' submergeix el Parc Central de Tarragona | cedida

 

El centre comercial Parc Central de Tarragona, organitza del dia 1 al 14 d'octubre, l'aventura 'Sea to see', que més enllà del seu caràcter expositiu i interactiu, comptarà una vegada més amb els tallers organitzats pel club infantil 'El Parc'.

 

D'aquesta manera, en el marc de les petites activitats i tallers que s'han anat programant durant les darreres setmanes, 'Sea to see' arriba amb un desplegament d'ambientació, espai, interactivitat i tallers molt més gran i impactant que els anteriors.

 

En paraules de Jose Luis Baco, Brand Experiencie Maneger del Parc Central, «Sea to see és un viatge immersiu i inspirador que convertirà als més petits en veritables exploradors. Una fórmula innovadora amb la qual facilitar l'aprenentatge dels més petits d'una manera divertida i acompanyats de la seva família».

 

Una caravel·la i un submarí per descobrir els secrets dels oceans

Així doncs, durant la primera quinzena d'octubre, a la plaça central de la planta 0 del centre comercial, les nenes i nens que ho vulguin podran pujar a bord d'un submarí o d'una caravel·la. Al seu interior, aprendran els descobriments més importants i els navegants que van marcar la història del mar, i podran aventurar-se al costat del Capità Costeau per indagar les profunditats de l'oceà i la seva fauna marina.

 

A més a més, petits i grans podran gaudir de la gran exposició sobre el mar que ocuparà el passadís central de la planta 0 del centre, i que comptarà amb una mostra d'artefactes relacionats amb l'exploració marina i subaquàtica, així com l'explicació de la història del busseig i l'evolució dels fars.

 

L'activitat de la caravel·la i el submarí, es realitzarà de dilluns a dijous de 17.30 h a 21 h, el divendres de 17 h a 21 h, dissabtes de 12 h a 14 h i de 17 h a 21 h, i diumenges de 12 h a 14 h, i de 17 h a 20 h. Participar-hi serà totalment gratuït, però serà necessari que els pares es descarreguin l'App del Parc Central.

 

Aprendre la importància de cuidar el mar

Per altra banda, el club infantil 'El Parc' organitzarà tallers relacionats amb el mar i el medi ambient a la planta 1 del centre comercial. De manera que el divendres 5 d'octubre de 16 h a 21 h i dissabte 6 de 12 h a 14 h i de 16 h a 21 h, es farà el 'Taller cuidem el mar'; on nenes i nens descobriran la importància del mar i com reciclar respectant el medi ambient.

 

El segon cap de setmana d'octubre, el club infantil organitzarà el 'Taller d'ampolles sensorials', a través del qual els infants crearan instruments sensorials amb ampolles d'aigua de plàstic. Els horaris seran els mateixos, el divendres 12 d'octubre de 16 h a 21 h i dissabte 13, de 12 h a 14 h i de 16 h a 21 h.

 

'Sea to see' submergeix el Parc Central de Tarragona | cedida

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris