NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

El Parc Central de Tarragona organitza el taller 'aprèn una professió'

El taller s'integra en el conjunt d'activitats de cap de setmana que organitza el club infantil 'El Parc'
Parc Central complementa la seva oferta de centre comercial amb activitats. | TarragonaDigital

 

 

Aquest divendres i dissabte, 28 i 29 de setembre, el Club Infantil 'El Parc' del centre comercial Parc Central de Tarragona, organitzarà «El Taller aprèn una professió».

 

Aquesta activitat enfocada als més petits, comptarà, el divendres 28, amb la presència dels agents del cos de Mossos d'Esquadra, que faran una explicació amena i adaptada a les nenes i nens, sobre com és el seu dia a dia a la feina, explicant quines són les seves tasques. A més a més, els participants tindran material lúdic per pintar i dibuixar.

 

Per altra banda, el dissabte 29, els nens participaran d'un taller de primers auxilis, on aprendran quins són els accidents domèstics i escolars més comuns, i com han d'actuar en aquests casos d'emergència. Una activitat molt interessant que de ben segur interessarà als petits però també a les mares i pares.

 

El taller 'aprendre una professió' doncs, es realitzarà de manera gratuïta aquest divendres 28 de setembre de les quatre de la tarda a les nou del vespre, i dissabte 29, es realitzarà de dotze a dues del migdia, i de quatre a nou del vespre; per a participar-hi és necessari descarregar-se l'APP del Parc Central.

 

 

Les activitats al Parc Central no s'aturen

A través del Club Infantil 'El Parc', situat a la primera planta del centre comercial tarragoní, el Parc Central ha programat un setembre ple d'activitats per als més petits, que en el marc de la tornada a l'escola, cada cap de setmana han pogut i poden participar d'activitats gratuïtes.

 

El cap de setmana del 7 de setembre, en el marc de la imminent tornada a l'escola va tenir lloc el «Taller d'estoig i porta llapis amb cartó», on les nenes i nens van aprendre a crear el seu propi estoig i porta llapis. De la mateixa manera, el passat cap de setmana del 14 de setembre es va fer el «Taller d'astrologia», que juntament amb el planetari digital que es va instal·lar al centre comercial, es va convertir en la que de ben segur, serà una de les activitats que han tingut més èxit. I el darrer cap de setmana, en el marc de les festes de Santa Tecla, els menuts van participar d'un taller per conèixer de més aprop els elements del Seguici de la ciutat.

 

El Parc Central no aturarà les activitats, acabat el mes de setembre. El centre comercial de Tarragona ja ha anunciat una exposició sobre la navegació marítima i els secrets i les històries que amaguen les profunditats del mar, que es podrà veure gratuïtament durant la primera quinzena d'octubre.

 

El taller d'astronomia va ser una de les activitats amb més èxit | TarragonaDigital.com

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris