Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Parc Central de Tarragona organitza un taller de Santa Tecla

L'activitat s'integra en el conjunt d'activitats de cap de setmana que organitza el club infantil 'El Parc'
El renovat Parc Central de Tarragona | Josep Martí

 

 

Aquest divendres i dissabte, 21 i 22 de setembre, el Club Infantil 'El Parc' del centre comercial Parc Central de Tarragona, organitzarà «El Taller de Santa Tecla».

 

Aquesta activitat enfocada als més petits, però també als pares, constarà en fer una explicació amena i adaptada a les nenes i nens, sobre què és la festa de Santa Tecla en si, posant el focus d'atenció en els diferents elements del seguici de la ciutat, el seu origen i les seves respectives llegendes. A més a més, els infants podran decorar el seu propi mocador de les festes, i faran construccions castelleres amb gots.

 

Per la seva banda, els pares rebran informació de les diferents activitats destinades als més petits que es realitzaran aquest cap de setmana a la ciutat, en el marc d'un cap de setmana a revessar d'actes propis dels dies més importants de la Festa Major de Santa Tecla.

 

El taller de Santa Tecla doncs, es realitzarà de manera gratuïta aquest divendres 21 de setembre de les quatre de la tarda a les nou del vespre, i dissabte 22, es realitzarà de dotze a dues del migdia, i de quatre a nou del vespre; per a participar-hi és necessari descarregar-se l'APP del Parc Central.

 

 

Les activitats al Parc Central no s'aturen

A través del Club Infantil 'El Parc', situat a la primera planta del centre comercial tarragoní, el Parc Central ha programat un setembre ple d'activitats per als més petits, que en el marc de la tornada a l'escola, cada cap de setmana han pogut i poden participar d'activitats gratuïtes.

 

El cap de setmana del 7 de setembre, en el marc de la imminent tornada a l'escola va tenir lloc el «Taller d'estoig i porta llapis amb cartó», on les nenes i nens van aprendre a crear el seu propi estoig i porta llapis. De la mateixa manera, el passat cap de setmana del 14 de setembre es va fer el «Taller d'astrologia», que juntament amb el planetari digital que es va instal·lar al centre comercial, es va convertir en la que de ben segur, serà una de les activitats que han tingut més èxit. 

 

El Parc Central no aturarà les activitats, acabat el mes de setembre. El centre comercial de Tarragona ja ha anunciat una exposició sobre la navegació marítima i els secrets i les històries que amaguen les profunditats del mar, que es podrà veure gratuïtament durant la primera quinzena d'octubre.

 

El Planetari Digital es va poder visitar el cap de setmana passat a les instal·lacions del Parc Central | Parc Central

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris