ÚLTIMA HORA

Tallada la T-11 per un accident causat per un cotxe en contradirecció

El Parc Central de Tarragona s'omple d'activitats per celebrar el Nadal

Fins al 5 de gener, shows musicals, activitats, tallers i la presència del Pare Noel i els reis Mags es conjuren al centre comercial
El Parc Central de Tarragona s'omple d'activitats per celebrar el Nadal | cedida

 

 

Des del passat 23 de novembre i fins al 5 de gener, el Parc Central de Tarragona celebra les festes de Nadal de la millor manera; amb les visites del Pare Noel i els Reis d'Orient, shows musicals i animacions diàries, tallers infantils i les millors botigues per fer les compres nadalenques.

 

Porta la teva carta al Pare Noel i als Reis d'Orient

El centre comercial acull les visites del Pare Noel i els seus ajudants, que arribats del Pol nord recolliran les cartes i els desitjos dels més petits per decidir quins regals els han de portar. Passat Nadal, seran els Reis Mags d'Orient els que juntament amb els seus Patges, agafaran el relleu.

 

Podeu consultar el calendari de visites del Pare Noel i Ses Majestats a través de la pàgina web del Parc Central.

 

El Parc Central de Tarragona s'omple d'activitats per celebrar el Nadal | TarragonaDigital

 

Tornen les activitats del club 'El Parc'

El club infantil 'El Parc' s'engalana de Nadal per oferir les millors activitats i tallers als més petits de la casa. A càrrec dels monitors especialitzats i gratuïtament, les nenes i nens podran gaudir de tallers de música i titelles, de decoració de l'arbre, un taller de Nadal i un taller per escriure les felicitacions de les festes.

 

El taller de música, consistirà a fabricar instruments a partir d'elements reciclables; de tal manera que els més petits crearan la seva pròpia flauta i castanyoles i les decoraran al seu gust. Es farà el divendres 30 de novembre de quatre de la tarda a nou del vespre, i dissabte 1 de desembre de dotze a dues del migdia i de quatre a nou del vespre.

 

El taller de titelles, consistirà a elaborar aquests ninots, amb formes d'óssos polars, pingüins o ninots de neu. Es farà dijous i divendres 6 i 7 de desembre de quatre de la tarda a nou del vespre; i dissabte 8 de dotze a dues del migdia i de quatre a nou del vespre.

 

El taller de decoració de l'arbre de Nadal, consistirà en la creació amb fang i pintura de les decoracions de l'arbre de Nadal. Es farà divendres 14 de desembre de quatre a nou del vespre, dissabte 15 de dotze a dues del migdia i de quatre a nou del vespre; i també diumenge 16 de quatre a nou del vespre.

 

El taller de Nadal, consistirà a fer els seus propis Pare Noel i ninot de neu amb globus i sal, per acabar de personalitzar-los de la millor manera. Es farà divendres 21 de desembre de quatre a nou del vespre, dissabte 22 de dotze a dues del migdia i de quatre a nou del vespre; i també diumenge 23 de quatre a nou del vespre.

 

El taller escriu la teva targeta de felicitació, consistirà a crear amb cartolines i colors la millor felicitació d'Any Nou als seus familiars o amics, a més d'aprofitar l'ocasió per escriure la carta als Reis d'Orient. Es farà el divendres 28 de desembre de quatre de la tarda a nou del vespre, i dissabte 29 de dotze a dues del migdia i de quatre a nou del vespre.

 

El Parc Central de Tarragona s'omple d'activitats per celebrar el Nadal | cedida

 

Festius oberts i concurs de Fotos

Per fer encara més gran la celebració d'aquest Nadal, el Parc Central obrirà quatre festius del desembre, perquè podeu gaudir de l'ambient de Nadal del centre comercial més dies i amb més temps per fer les vostres compres. Així, el dijous 6 de desembre, el dissabte 8 de desembre, el diumenge 16 de desembre i el diumenge 23 de desembre, restaran oberts i amb activitats per a tota la família.

 

D'altra banda, des del centre comercial us conviden a participar en el Concurs de Fotos de Nadal; fent-vos una fotografia amb els peluixos gegants que decoren el centre, participareu en el sorteig de 20 targetes regal valorades en 50 euros, i un premi al guanyador de 300 euros en compres a les botigues del Parc Central.

 

El Parc Central de Tarragona s'omple d'activitats per celebrar el Nadal | TarragonaDigital