Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Veïns del Parc Francolí i la Guàrdia Urbana es reuniran dijous pels robatoris

La presidenta de l'Associació de Veïns agraeix la col·laboració de l'Ajuntament i assegura que estan «preocupats»
El parc Francolí, vist des del carrer Joan Baptista Plana. | delCamp.cat

 

Aquest dilluns, 9 de juliol, els veïns del Parc Francolí de Tarragona denunciaven l'augment dels robatoris a domicilis a la zona. Després de les queixes l'Ajuntament de Tarragona ha organitzat una reunió amb l'associació de veïns, Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra i el consistori per parlar del tema. La trobada tindrà lloc demà dijous, 12 de juliol, a la tarda. 

Reunió dels Mossos, Guàrdia Urbana, consistori i veïns del Parc Francolí

Roser Barrio, secretària de l'Associació de Veïns Parc Francolí, diu que l'Ajuntament es va posar en contacte amb ells una vegada va sortir la seva denúncia als mitjans de comunicació per proposar-los la trobada. Barrio denunciava que en els últims sis mesos s'havien produït una vintena de robatoris a la zona, que inclouen l'atracament a una perruqueria i un supermercat, aquest dilluns passat.

 

Segons Barrio des del consistori els van assegurar que reunirien les dades i es reunirien amb ells, Mossos i Guàrdia Urbana el dijous a la tarda per parlar del tema. Barrio havia demanat prèviament una reunió amb la Guàrdia Urbana per parlar de la situació. La secretària de l'Associació de Veïns creu que, encara que les dades no siguin alarmants, és important parlar del tema. I reclamen un increment de la vigilància a la zona. 

Robatoris i delinqüència al Parc Francolí

És precisament aquesta zona on fa uns mesos va tenir lloc una violació a una dona durant el dia. Després d'aquells fets els veïns ja van mantenir una trobada amb la Guàrdia Urbana. Barrio també assegura que alguns dels robatoris s'ha donat en plena llum del dia i que hi ha veïns que estan espantats. I ara encara més, que és estiu i amb les vacances moltes persones deixen el seu habitatge habitual. 

 

Segons diu, al carrer Jaume Vidal i Alcover es van produir tres robatoris en poc temps, un carrer que, diu, es troba en una zona on solen passar més coses. Agraeix la predisposició del consistori, però assegura que fa mesos que reclamen aquest increment de vigilància. 

 

Et pot interessar: Set consells dels Mossos d'Esquadra per evitar robatoris a casa a les vacances

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris