Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Torna la llum a la Part Alta de Tarragona però els veïns segueixen molestos

Alguns carrers de la zona es van quedar sense enllumenat públic durant el cap de setmana
Carrer del comte a Tarragona | Miguel Cabrerizo

 

No és la primera vegada que passa. Part de l'enllumenat públic de la Part Alta de Tarragona va deixar de funcionar durant tres dies a causa d'una averia aquest cap de setmana passat. Ahir al vespre ja tornava a funcionar, així i tot, el president de l'Associació de Veïns, Manel Rovira, diu que la gent està molesta perquè és un incident recurrent. 

Talls de llum a la Part Alta per incidències

El tall de llum va afectar carrers com Sant Pere Estubes o la plaça de Mossèn Salvador Ramon i Vinyes, entre altres. Manel Rovira, president de l'Associació, recorda a TarragonaDigital.com que els carrers de la Part Alta són molt estrets i que la falta de llum dóna una sensació de perillositat i por. 

 

Rovira recorda que aquesta no és la primera vegada que aquesta zona de la ciutat s'ha vist afectada per un problema com aquest. «No són només aquests dies, és una cosa que es repeteix quan cauen quatre gotes de pluja», assegura. Segons explica l'Ajuntament de Tarragona a aquest diari, l'empresa encarregada del servei, SECE, va confirmar que s'havia produït una avaria en aquesta zona aquest cap de setmana, que va deixar sense llum, de forma intermitent, alguns carrers de la Part Alta, durant tres nits. 

 

 

Dèficit de llum a la Part Alta

Pel portaveu de l'Associació de Veïns aquest problema encara va més enllà. Assegura que Tarragona és una ciutat «fosca», i que això dóna sensació d'inseguretat. Problemes com aquest, diu, donen una mala imatge als veïns i als visitants que hi ha ara a l'estiu a la ciutat. Però en general, apunta també, falta llum als carrers.

 

«Hi ha un focus a la plaça del Fòrum que sempre està apagat», apunta com a exemple. «No pot ser que a l'estiu estiguin a fosques els carrers de la ciutat», reivindica. A més parla també d'una falta de llum, que diu, es deu al fet que l'enllumenat és de baixa potència i no il·lumina suficient. 

 

Rovira es queixa de què cap representant de l'Ajuntament de Tarragona s'hagi posat en contacte amb ell o l'Associació per mirar de treballar de forma conjunta i solucionar aquest problema que, segons diu, des de principi d'any ja s'ha repetit unes quantes vegades. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris