Esports vol encabir el Rugby Tarragona als camps de futbol municipals

Esports demana als clubs de futbol poder fer lloc al club de rugbi fins al 18 de setembre, durant la pretemporada
Imatge d'arxiu de membres de la junta directiva del Club Rugby Tarragona rebent un guardó | TarragonaDigital.com

 

El Patronat Municipal d'Esports ha sortit al rescat del Club Rugby Tarragona. O almenys ho està intentant. En els darrers dies, el Patronat ha estat enviant correus electrònics als clubs de futbol de la ciutat demanant dates disponibles per tal dels que els Voltors puguin tenir camp on «puguin ubicar-se durant aquesta pretemporada, fins al dia 18 de setembre, els entrenaments del club de rugbi de la ciutat».

 

La mesura ha estat rebuda de manera diversa entre els clubs de futbol. Així, mentre n'hi ha que mostren el seu desconcert per aquesta petició d'altres apunten que «la solució estaria en posar el camp de Sant Salvador, que està molt poc utilitzat, a disposició del rugbi».

 

Els clubs consultats per TarragonaDigital coincideixen en afirmar que «és molt difícil trobar horari per poder compartir camp amb ells» i, d'altra banda, n'hi ha que es confessen «desconcertats per la petició», ja que «nosaltres compartim camp, estem negociant el quadrant de la temporada vinent en el qual se'ns demana que reduïm encara més la nostra presència i ara a sobre volen que ens fem més petits per poder solucionar el què és un error de l'ajuntament. Per què hem de pagar nosaltres per les seves errades?»,

 

L'error de la conselleria de Territori i Patrimoni Municipal

El passat 30 de juliol, l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, en una conferència abans de vacances en defensa dels Jocs del Mediterrani, esmentava, com a fet rellevant, que «anys després que el Club Rugby Tarragona marxés de Campclar ara en pot tornar i tot gràcies als Jocs».

 

Dos dies després de la conferència de l'alcalde es feia públic que els Voltors renunciaven a jugar a Campclar i es quedaven a la Laboral, amb un cost de lloguer de 1.000 euros mensuals, Andrés Lechuga, president del Club Rugby Tarragona, ho explicava de la següent manera en un comunicat públic: «El punt d'inflexió es va produir el passat 25 de juliol quan, durant una visita in situ al camp, els tècnics d'arquitectura municipal ens van informar que el mal estat de la gespa és degut al fet que no es va projectar per a ús esportiu; la gespa i la sorra que han posat són de jardí. Amb l'agreujant que hi ha una empresa de manteniment que només mantindrà aquest espai com a un parterre, no com a una instal·lació esportiva».

 

Els tècnics d'arquitectura municipal estan en servei a la conselleria de Territori i Patrimoni Municipal. El conseller responsable és Josep Maria Milà del PSC.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris