Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Santa Tecla 2019: les imatges de 37a Mostra de Folklore Viu

Tarragona tindrà més policia al carrer per lluitar contra «la inseguretat»

La Guàrdia Urbana desplega, aquesta mateixa setmana, dues oficines mòbils a diferents barris de la ciutat
L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, durant la presentació del nou model policial | TarragonaDigital.com

 

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, han presentat el matí d'aquest dimarts, 23 d'octubre, el nou model de la Guàrdia Urbana que sorgeix, segons explica Villamayor, de «l'escolta activa, escolta a les associacions veïnals, als negocis, a la ciutadania» i amb la voluntat «de fer front al lleuger repunt en fets delictius que hem viscut i acabar amb la percepció d'inseguretat que hi ha a la ciutat».

 

L'assaig de l'estiu a la Part Alta de Tarragona, positiu

La fórmula, que comença aquesta mateixa setmana, consisteix en la posada en marxa de «dues oficines mòbils que es desplegaran pels barris de la ciutat, dividint-se Tarragona en dues zones: Ponent i barris Nord amb Llevant». «La idea compta amb el bon funcionament que ha tingut l'oficina mòbil a la Part Alta durant l'estiu i cerca, també, generar un efecte dissuasiu i preventiu sobre els possibles fets delictius», ha manifestat Javier Villamayor. 

 

Les patrulles que acompanyaran les furgonetes estaran configurades per dos agents cadascuna, que realitzaran funcions de prevenció en l'entorn en el qual s'ubicaran. Així mateix, podran rebre i recollir denúncies de la ciutadania i oferiran assessorament a l'hora de realitzar tràmits amb la Guàrdia Urbana i l'Ajuntament.

 

Horari de matí i tarda 

L'oficina mòbil es desplegarà en horari de matí i tarda i de dilluns a divendres, a diferents zones de la ciutat i en dies alterns. Pel que fa al sector nord-Llevant, s'ubicarà a la Vall de l'Arrabassada; urbanitzacions de Llevant; Sant Pere i Sant Pau; i Sant Salvador, a tocar de l'església.

 

Pel que fa als barris de Ponent, l'oficina mòbil es podrà trobar a Torreforta, a tocar del Centre Cívic; a la plaça Constitució de Bonavista; a l'accés a l'Anella Mediterrània a Campclar; a La Floresta i a la rambla de l'Albada.

 

«Tota aquesta feina la realitzarem amb els efectius disponibles de la Unitat de Proximitat de la Guàrdia Urbana de Tarragona però voldria aprofitar l'oportunitat», ha indicat el regidor responsable de Seguretat Ciutadana, «per agrair la tasca que fa tota la família de la Guàrdia Urbana tarragonina».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris