Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El PDECat Tarragona denuncia l'estat dels accessos a algunes platges

L'accés a les platges no està adaptat per persones amb cadira de rodes
Un dels accessos a la platja llarga des de Solimar | TarragonaDigital.com

 

El PDECat Tarragona ha criticat en un comunicat l'estat en el qual es troben els accessos a Cala Romana i a la platja Llarga des de Solimar. El portaveu del grup municipal, Dídac Nadal, ha assegurat que l'estat és «deplorable» i ha reclamat al govern de la ciutat que «dignifiqui» l'accés a aquests entorns per tal de fer-lo accessible per tothom. «L'estat d'aquests accessos és deplorable i en la majoria de casos resulten impracticables», ha dit Nadal. 

 

Millorar l'accés a les platges de cala Romana i Solimar

Ha recordat, també, que fa molts anys que les entitats veïnals, socials i diverses plataformes del barri reclamen la millora dels camins que donen accés a la platja. En unes imatges que acompanyen el comunicat el partit vol demostrar que en alguns casos l'accés per les persones amb cadira de rodes a aquestes platges és molt dificultós o impossible. 

 

L'accés a la platja llarga des de Cala Romana | TarragonaDigital.com

 

«A les persones amb mobilitat reduïda els és impossible accedir a la platja Llarga des de Cala Romana», ha apuntat Nadal. Quelcom que ha qualificat «d'inadmissible». I ha afegit: «La vorera del carrer Tramuntana, sobretot durant els caps de setmana, està envaïda per vehicles que no permeten el pas dels vianants i l'accés per sota de la carretera N-340 cap a la platja Llarga, a banda de la seva deplorable imatge,  només disposa d'una petita vorera degradada que s'acaba de sobte».

 

També es poden veure a les fotografies alguns racons del camí plens de brutícia i poc cuidats. «Pel que fa a la platja dels Capellans, l'únic accés són unes escales deteriorades», ha dit també Nadal en referència a l'accés a les platges de Tarragona. Per tot això ha criticat el govern de Josep Fèlix Ballesteros per no haver pensat a «dignificar» els camins d'accés a les platges. Apunten que és una forma d'abandonar la connexió entre el mar i la ciutat. «Fa més d'un any que la moció del PDeCAT per millorar aquests accessos es va aprovar per unanimitat», han recordat des d'aquesta agrupació municipal. 

 

El carrer Tramuntana a Cala Romana | TarragonaDigital.com

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris