NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

El PDeCAT de Tarragona torna a impulsar l'esport a l'aire liure i gratuït

La creació d'instal·lacions esportives, com l''street workout', incideixen positivament en la vida dels veïns i veïnes i en les relacions comunitàries
El Partit Demòcrata proposa la creació d'instal·lacions esportives, com les zones per practicar l''street workout' | Benjamí Heras

 

El Grup Municipal del PDeCAT a l'Ajuntament de Tarragona ha tornat a posar en relleu el foment de l'esport gratuït i a l'aire lliure. Així doncs, el Partit Demòcrata proposa la creació de noves instal·lacions esportives al municipi, com les zones per practicar l''street workout'. El portaveu del PDeCAT de Tarragona, Dídac Nadal, ha explicat que «Tarragona disposa de sis complexos esportius a través del Patronat Municipal d'Esports, però aquests equipaments estan tancats i la ciutadania ha de pagar una quota per utilitzar-los».

 

L'esport a l'espai públic afavoreix a convertir-lo en un punt de trobada i convivència

Nadal destaca que per promoure l'esport fan falta altres alternatives com són els espais a l'aire lliure i gratuïts que fomenten l'activitat física i estan oberts a tothom qui els vulgui utilitzar. El portaveu del PDeCAT també ha volgut subratllar que «el nombre d'equipaments esportius a l'aire lliure a la ciutat és insuficient». A més, ha explicat que la realització de l'esport a l'aire lliure afavoreix a convertir-lo en un punt de trobada i convivència, millorant molt positivament la vida dels veïns i veïnes de la ciutat i en les relacions entre les diferents comunitats. 

 

El cost per a la instal·lació d'aquests espais a l'aire lliure no és elevat

Dídac Nadal també ha explicat que molts municipis ja disposen d'aquestes instal·lacions a l'aire lliure i que, a més, moltes associacions de la ciutat de Tarragona ja fa molt temps que demanen més zones per poder dur a terme l''street workout'. Tanmateix, ha assenyalat que «es tracta d'un esport que cada dia té més adeptes a la ciutat i que es realitza en un parc amb tot tipus de barres». 

 

El portaveu de PDeCAT de Tarragona ha volgut destacar que el cost per a la instal·lació d'aquests equipaments i espais d'esport a l'aire lliure no és elevat, en canvi, afecta molt positivament en la salut  i el benestar social de la població. Finalment, Nadal ha assenyalat que «és per tot això que proposem que, de forma consensuada amb les entitats veïnals i les associacions esportives, es planifiquin i creïn de forma progressiva instal·lacions esportives gratuïtes i a l’aire lliure adreçades a tota la població». 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris