Pedro Sánchez abandona el grup municipal de Ciutadans Tarragona

Fonts consultades han indicat a TarragonaDigital que el regidor ha presentat l'escrit perquè «ja pugui ser efectiu al pròxim plenari municipal»
Imatge d'arxiu dels regidors de Ciutadans Pedro Sánchez, Rubén Viñuales i Sónia Orts. | TarragonaDigital

 

Novetats pel que fa a la política municipal tarragonina. L'encara regidor del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona, Pedro Sánchez, hauria presentat, segons fonts consultades, aquest dimecres, 3 d'abril, un escrit al consistori, per tal de ser tractat en el pròxim plenari municipal previst pel deu d'abril, mitjançant el qual sol·licitaria passar al grup de no adscrits abandonat, d'aquesta manera, la formació taronja.

Cal recordar que, tal com va avançar aquest mitjà el passat dilluns, u d'abril, Sánchez és seriós dubte per continuar en les llistes de Ciutadans per les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Tot i que el regidor taronja va indicar a TarragonaDigital que «encara no ho té decidit», el cert és que el número dos de la llista, el lloc que va ocupar Pedro Sánchez en la darrera contesa electoral, està destinat al diputat al Parlament taronja, el funcionari tarragoní Francisco Javier Domínguez. 

Un cop fet oficial la renúncia de Pedro Sánchez al grup municipal de Ciutadans, els taronges, que van obtenir quatre regidors en les eleccions de l'any 2015, acabarien el mandat amb el grup reduït a la meitat, atès que l'any 2017 Beatriz Pérez, actual regidora no adscrita, també va abandonar el grup taronja.

VOX cerca candidats «al PP de Tarragona»

Encara dins el seguiment de l'actualitat política municipal tarragonina, fonts consultades per aquest mitjà han indicat a TarragonaDigital que la formació d'ultradreta VOX estaria cercant candidats entre «els afiliats del PP de Tarragona».

Les fonts han indicat que «s'han rebut trucades que podrien indicar que VOX disposa del llistat d'afiliats del PP». «La idea d'aquestes trucades és poder aconseguir prou candidats per poder tancar el màxim nombre de llistes» han afegit aquestes fonts. De fet, aquesta situació ja hauria passat perquè a Torredembarra, on haurien tingut intenció de presentar-se, finalment, i davant la dificultat per aconseguir prou gent, haurien destinat al seu alcaldable torrenc, Jordi Fernández, al Vendrell.

També et pot interessar:

"ATENCIÓ: Un autobús s'encasta en un aparcament del Polígon Riuclar" "ALERTA: Diverses esquerdes tanquen un accés del Centre Cívic de Torreforta a TGN"