La 40a Peonada Popular de Tarragona supera el miler de participants

«La peonada és una activitat esportiva consolidada, festiva i familiar», celebra la consellera d'Esports, Mary López
La nova edició de la Peonada Popular de Tarragona ha estat un nou èxit de participació | Cedida

 

Un total de 1.100 corredors han participat aquest diumenge en una nova edició de la Peonada Popular de Santa Tecla a Tarragona, i ja en van 40. «La peonada és una activitat esportiva consolidada, festiva i familiar», ha celebrat la consellera d'Esports a l'Ajuntament de la ciutat, Mary López. La mateixa López i l'alcalde Ricomà han estat els encarregats de donar el tret de sortida a la cursa a les 10 del matí.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

S'han diferenciat dos curcuits: una versió curta de tres quilòmetres i una alternativa més llarga, de 5,7 quilòmetres, d'igual manera que ja es va proposar en els dos darrers anys. El recorregut tampoc ha variat substancialment, amb sortida i arribada a l'avinguda de Vidal i Barraquer i pas pel carrer Reial, el carrer del Mar, el passeig de la Independència, l'avinguda de Ramon y Cajal, la de Prat de la Riba, la Rambla Nova, carrer Unió, carrer del Gasòmetre, de Mallorca, el de Jaume I i el carrer de Smith.

 

La nova edició de la Peonada Popular de Tarragona ha estat un nou èxit de participació | Cedida

Incident amb intent de robatori a la cursa ciclista de Tarragona

En un cap de setmana molt marcat per l'activitat esportiva, també ha tingut lloc la tradicional cursa ciclista de Santa Tecla. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, durant el transcurs de la prova es va produir un incident en detectar com un individu va intentar robar la bicicleta a un dels ciclistes, tot i que la ràpida actuació de la Guàrdia Urbana va aturar-lo poc després. La bicicleta estaria valorada en uns 2.500 euros.