MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

S'obren les preinscripcions a les nou llars d'infants municipals de Tarragona

El període estarà obert entre el 13 i el 24 de maig | L'Ajuntament confirma gairebé 400 places disponibles
Imatge d'arxiu d'uns alumnes de la Llar d'Infants de La Salle Tic-Tac | Cedida

El període de preinscripcions per al curs 2019/2020 a les llars d'infants de Tarragona comença aquest dilluns, 13 de maig, i s'allargarà fins al dia 24. Ho ha confirmat l'Ajuntament de Tarragona, responsable de la gestió de les nou escoles bressol públiques de la ciutat —Arrabassada, Bonavista, Cèsar August, Sant Pere i Sant Pau, el Ninot, la Taronja, el Miracle, Sant Salvador i el Serrallo—.

 

 

Les famílies interessades hauran de lliurar les sol·licituds de matrícula i la documentació necessària a la llar d'infants escollida com a primera opció o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), al número 70 de l'avinguda Ramón y Cajal. En total, l'oferta de places vacants per al nou curs és de 391 llocs en la suma dels nou centres de la ciutat. No hi ha cap canvi respecte l'any passat quant a aules, línies o classes.

 

La gran majoria de places disponibles a Tarragona, per als cursos de P1 i P2

D'aquestes gairebé 400 places disponibles, la gran majoria es reparteixen en els cursos de P1 i P2 —amb un total de 169 i 190 llocs vacants, respectivament—. En el cas dels nadons, només es pot optar a 32 places públiques en tota la ciutat. La llista provisional amb les puntuacions rebudes a la preinscripció es publicaran el dia 4 de juny, i la matriculació definitiva per al pròxim curs s'haurà de formalitzar entre els dies 19 i 26 del mes de junyEn el cas de les escoles i instituts, la preinscripció a la ciutat de Tarragona per al pròxim curs es va obrir a finals del mes de març.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris