Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PIMEC Tarragona renova la seva executiva amb un terç de dones empresàries

Els òrgans de gestió de la patronal a Tarragona han canviat en un 40% i ha situat la mitjana d'edat de la Comissió en els 53 anys
Imatge de la Comissió Executiva de PIMEC Tarragona renovada en un 40%. | TarragonaDigital

 

PIMEC Tarragona ha renovat la seva Comissió Executiva en un 40% i ho ha fet amb la presència d'un terç de dones empresàries —concretament el 35%—. Pel que fa a la representació per sectors, un 30% són empreses de serveis, un 9% són industrials, un 9% són de l’àmbit del comerç, un 9% d’agropecuari, un 4% de la construcció i el 39% restants són col·lectius. 

 

PIMEC Tarragona enceta aquesta nova etapa amb la presidència de l'empresari Jordi Ciuraneta, que va ser conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat entre 2015 i 2016. Ciuraneta, que va assumir el càrrec en substitució de Quim Sendra el passat mes de juny. «Volem ser referència empresarial a la província i als municipis, fins i tot els més petits», assegurava Ciuraneta. 

PIMEC vol incidir en el món universitari

 

Dos àmbits on se centrarà la nova Comissió són la formació i la incidència en la comunitat universitària. «Es potenciaran les jornades d'interès empresarial i augmentarà la presència de la patronal en el món universitari», informava el nou president. A més, també seguiran «treballant i concertant, amb la resta d’agents de Tarragona, polítiques que afavoreixin el desenvolupament del territori i del seu teixit empresarial». 

 

Gairebé la meitat de la Comissió és nova

Ciuraneta comptarà amb una Comissió que és nova en el 40%. Tindrà com a vicepresidentes les empresàries Àngels Brulls (Centre Estudis i Orientació Professional) i Marta Domènech (Associació Priorat Enoturisme) i els empresaris Jose Maria Caballero (El Montaje Emasa) i Santi Roselló (Microdelta Soft). 

 

La Comissió la completen, com a vocals, Jordi Andreu, Joan Antoni Caballol, Berta Cabré, Jordi Cañellas, Joan Faiges, M. Esther Fernández, Joan Carles Guasch, Sònia Mateo, Beatriz Mesas, Josep Miró, Gemma Molner, Joan Monzón, Florenci Nieto, Diego Reyes, Enric Roda, Carlos Roda, Josep Torné i Elisabet Zapater. 

 

PIMEC va néixer l'any 1975 amb la intenció d'agrupar els interessos de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. L'entitat vetlla pels interessos de pimes i autònoms arreu del territori, amb comissions en diverses regions de l'estat. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris