L'alcalde Ballesteros denuncia una pintada a la parròquia de la Trinitat de Tarragona

El batlle tarragoní ha condemnat l'acció a través del seu perfil de Facebook
La pintada ha aparegut a la parròquia de la Santíssima Trinitat, a la Part Alta de Tarragona | Facebook / Josep Fèlix Ballesteros Casanova

 

 

La façana blanca de la parròquia de la Santíssima Trinitat, a la plaça del Rei de Tarragona, ha aparegut pintada per enèsima vegada. En aquesta ocasió, a la paret del temple s’hi podia llegir la frase «Ballesteros paga la coca», escrit amb esprai vermell, una acció que el batlle tarragoní ja ha condemnat a través de les seves xarxes socials.

 

A Facebook, Josep Fèlix Ballesteros, alcalde socialista de la ciutat de Tarragona, ha denunciat aquesta nova bretolada i ha exclamat que és «inacceptable la poca cultura i l’incivisme que demostren els qui embruten i fan aquest tipus d’accions, a banda del poc respecte que demostren vers el patrimoni i els indrets ciutadans més estimats pels tarragonins i tarragonines».

 

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros | delCamp.cat

 

Dídac Nadal vol Ballesteros fora de l'alcaldia

Més enllà dels atacs del vandalisme i les habituals proclames a favor de la seva dimissió, especialment presents en els actes de la Festa Major dels darrers anys; Ballesteros viu cada cop més el desgast dels anys de mandat i l'ombra de la corrupció del cas Inipro, si més no pel que fa al discurs de bona part de l'oposició.

 

En aquest sentit, Dídac Nadal, portaveu del PDeCAT a la ciutat, i alcaldable a les pròximes eleccions municipals, ha endurit el discurs, i ha assegurat que si depèn del seu partit ni el PSC ni Ballesteros seran al govern municipal de la ciutat.

 

Nadal responsabilitza Ballesteros de la manca de rumb de la ciutat, considerant que «Tarragona ja no pot anar a pitjor: problemes de seguretat; de neteja, manca de política d'estímul al comerç, manca de projecció a l'exterior, i, sens dubte, absència absoluta d'alcalde».

 

Tot plegat doncs, uns mesos de precampanya complicats per a Ballesteros, que cada cop veu més com l'oposició se li tira al damunt, amb una Cup permanentment bel·ligerant, uns Cs a l'alça i un PSC tocat després dels resultats de les recents eleccions andaluses.

 

Dídac Nadal vol Ballesteros fora de l'alcaldia | delCamp.cat

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris