Les piscines municipals de Tarragona tanquen per manteniment

Des de finals d'agost i durant el mes de setembre, les piscines de Tarragona tanquen en diversos períodes per manteniment
Una imatge d'arxiu de la piscina municipal del Serrallo. | TarragonaDigital.com

 

Les piscines municipals de Tarragona passaran, en les properes setmanes, per una etapa de manteniment que obligarà al seu tancament algunes setmanes. Cadascuna d'elles, però, ho farà en un període diferent per tal de perjudicar al mínim els usuaris. Aquests tancaments són necessaris perquè les sis piscines del Patronat Municipal d'Esports de la ciutat segueixin oferint una bona qualitat del servei durant la resta de l'any, i estan programades des de ja fa mesos.

El calendari de tancaments de les piscines municipals de Tarragona

Piscina Municipal de Riu Clar 

Tancada per manteniment del 13 d'agost al 2 de setembre.

Piscina Municipal de Campclar

Tancada per manteniment del 17 al 30 de setembre —en aquest cas, només quedarà tancada la piscina i la resta de seveis continuaran operatius.

Piscina Municipal de Bonavista 

Tancada per manteniment del 21 d'agost al 9 de setembre.

Piscina Municipal del Serrallo

Tancada per manteniment del 17 al 30 de setembre.

Piscina Municipal de Sant Salvador

Tancada per manteniment del 3 al 16 de setembre.

Piscina Municipal de Sant Pere i Sant Pau

Tancada per manteniment del 17 al 30 de setembre.

Les piscines municipals de Tarragona ofereixen descomptes

Tot just fa uns dies, el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona feia públiques les noves tarifes per a la temporada esportiva de tardor en aquests sis equipaments municipals. La principal novetat era el foment de les classes particulars, ja endegat la temporada passada.

En aquest cas, però, es busca incentivar aquesta mena de classes oferint descomptes als grups de persones que, amb un nivell de natació similar, vulguin apuntar-s'hi. Es tracta de paquets de quatre sessions de 50 minuts de durada cadascuna, aun preu únic de 78,40 euros, si bé també és cert que, segons la promoció feta pública la setmana passada, un segon acompanyant pagaria un 25% menys i, en cas d'haver-n'hi un tercer, un 50% menys

Des de les piscines municipals també s'ofereixen classes convencionals. El procés d'inscripció per a la temporada de tardor comença aquest mateix dilluns per als abonats i serà a partir del 10 de setembre per a totes les persones empadronades a Tarragona.

"ATENCIÓ: Cau un tros de façana d'un edifici del centre de Tarragona" "El PDeCAT de Tarragona impulsa l'esport a l'aire liure i gratuït"