Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Planetari Digital del Parc Central, un viatge astronòmic per a tota la família

La instal·lació es podrà visitar aquest dissabte, 15 de setembre, amb entrada gratuïta
El Planetari Digital es podrà visitar dissabte a les instal·lacions del Parc Central | Parc Central

 

A partir del pròxim 15 de setembre, al Parc Central de Tarragona s’hi podran veure estrelles, planetes i constel·lacions i, inclús, trepitjar la lluna. En el marc de la tornada a l’escola, el centre comercial oferirà una experiència astronòmica per a tota la família, a través de la instal·lació del seu propi Planetari Digital.

 

Aquesta iniciativa, pedagògica i divulgativa, vol brindar als infants i als seus acompanyants un viatge pel sistema solar, tot repassant i admirant els diferents astres, travessant els anells de Saturn, descobrint el fred de Neptú o coneixent com viuen els astronautes, entre d’altres propostes.

 

Dissabte 15 a la plaça central del centre

L’acció, organitzada pel centre comercial tarragoní, tindrà lloc a les seves instal·lacions, de dotze a dues del migdia, i de quatre de la tarda a nou del vespre, amb accés gratuït presentant l’aplicació mòbil del Parc Central.

 

José Luis Baco, ‘Brand Experience Manager’ del centre, ha explicat que el Planetari Digital és «una forma innovadora per explorar l’espai i aprendre sobre ell d’una manera immersiva, divertida i en família» i ha afegit que, a través de les activitats setmanals de caràcter lúdic i didàctiques que s’hi fan, el Parc Central busca «establir un vincle educatiu amb els clients, complementari a l’oferta de moda i oci que oferim».

 

Els més petits seran els protagonistes del 'Taller d'astrologia' | Parc Central

 

'Taller d'astrologia' com activitat complementària

Paral·lelament al Planetari Digital, els dies 14 i 15 de setembre, al club infantil ‘el Parc’ —situat a la primera planta— hi tindrà lloc el ‘Taller d’astrologia’, un espai on els més petits podran conèixer els diversos cossos celestes, les diferents constel·lacions i podran fer el seu propi sistema solar amb boles de poliestirè.

 

L’activitat, complementària al planetari, es realitzarà divendres, 14 de setembre, de 16.00 hores a 21.00 hores; i dissabte, 15 de setembre, de 12.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 21.00 hores.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris