AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

El ple de l'Ajuntament de Tarragona atorga al president del Nàstic el títol de «fill predilecte»

Josep Maria Andreu, màxim directiu del club grana, ha rebut aquest reconeixement conjuntament amb l'exjugador de l'equip Cinto López
Imatge d'arxiu de Josep Maria Andreu, president del club grana de Tarragona. | Àngel Ullate

 

L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat, durant la sessió plenària d'aquest dimecres, deu d'abril, atorgar el títol de «fill predilecte» de la ciutat al president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu. Andreu ha rebut aquest reconeixement conjuntament amb l'exjugador del club, i ex massatgista del primer equip, Cinto López. 

 

 

Amb l'aprovació d'aquest punt s'ha culminat el procés popular, (impulsat per figures conegudes de la ciutat, com l'antic regidor convergent, Agustí Mallol i els socis del club Juli Esporrín i Jaume Budesca), durant el qual es van recollir fins a un total de 1.500 signatures a favor d'aquesta iniciativa. Així mateix, també van comptar amb l'adhesió de disset entitats institucionals, econòmiques i esportives.

 

 

 

 

Reconeixement polèmic

Andreu és una figura respectada en l'àmbit ciutadà però és indubtable que el mal moment esportiu pel qual està atravessant el club, flirtejant amb el descens a Segona B els tres darrers anys, aquesta temporada inclosa, ha aixecat una certa polèmica, sobretot a les xarxes socials.

 

A Twitter l'usuari @XiriGimnastic ha assegurat que «possiblement en Josep Maria Andreu s’ho mereixi; però enguany NO tocava. Ajuntament de Tarragona el que heu fet és un acte de populisme que degrada el guardó de fill predilecte». En la mateixa línia s'ha manifestat @SrOsbi, qui ha valorat aquest reconeixement manifestant el següent: «Josep Maria Andreu fill predilecte. Si amics, fill predilecte. Gracies Agusti Mallol i palmeros».

 

 

 

També et pot interessar: