AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Cauen 35.000 euros a Tarragona amb el cupó diari de l’ONCE

L’afortunat va fer l’aposta en un quiosc ubicat al carrer Illes Balears
Imatge d'arxiu de loteria | València Diari

 

L’ONCE ha repartit 35.000 euros a Tarragona amb el sorteig del cupó diari d’ahir dilluns 22 de juliol. Francisco Miguel Benito, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Tarragona des del quiosc ubicat al carrer Illes Balears, 5. L’afortunat va comprar un cupó electrònic per TPV premiat amb ni més ni menys que 35.000 euros. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

51 milions d’euros en premis a Catalunya

L’ONCE explica que enguany ja ha repartit prop de 51 milions d’euros en premis a Catalunya. Els cupons de la ONCE es comercialitzen a través dels 20.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE i als establiments autoritzats. 

 

La direcció de l’ONCE a Tarragona presta serveis personalitzats a 804 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 173 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. A Catalunya, són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. Pel que fa al nombre de venedors, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 2.700 treballadors arreu de Catalunya.