Troben un porc senglar passejant-se per la Vall de l’Arrabassada de Tarragona

Els fets van tenir lloc el 14 d’abril, quan un vianant va veure l’animal i va enregistrar-lo en vídeo
Imatge d'arxiu d'un porc senglar | Cedida

 

Diumenge 14 d’abril, una persona va trobar-se amb un porc senglar que es passejava per la zona de la Vall de l’Arrabassada. En veure’l, va enregistrar l’escena en vídeo. En ella s’hi observa com l’animal desfilava lliurement pel carrer Salvador Espriu de Tarragona, molt a prop del reconegut parc infantil que hi ha en aquest barri de la ciutat. En aquest sentit, una usuària de Twitter ha difós el vídeo de l'animal passejant per la ciutat de Tarragona.

 

Veure porcs senglars i porcs vietnamites s’està convertint en un fet habitual darrerament. En els darrers anys, la població d’aquests animals ha anat augmentant i la seva convivència s’ha anat barrejant entre els ambients rurals i els nuclis urbans. Els animals acostumen a baixar als pobles i ciutats amb l’objectiu de torbar-hi aliment i, fins i tot, algunes persones els en donen. Tanmateix, sovint provoquen desperfectes en zones verdes com parcs i jardins.

 

 

Un porc senglar al camp de futbol de Cambrils

El passat dimarts 9 d’abril, un porc senglar va ser vist per la zona del camp de futbol de Cambrils. Un veí se’l va trobar de cara i va haver d’esquivar-lo, atès que l’animal se li va encarar. El cambrilenc va trucar a la Policia Local del municipi al voltant de les vuit del vespre, tot avisant de la seva presència. La patrulla va arribar al lloc dels fets i van localitzar a l’animal, el qual va acabar marxant sol de la zona sense deixar rastre després de passar el barranc de la verge del Camí.  

 

El passat mes de febrer, a la matinada del 25 de febrer, també es van veure quatre porcs senglars a Cambrils. Aquests es passejaven a tocar de la Riera d'alforja, a prop del parc del Pescador. Alguns testimonis van veure com els animals baixaven per la riera i es passejaven per diversos carrers de la vila. A continuació, aquests van tornar a enfilar la riera i van tornar al seu hàbitat habitual.