Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Port de Tarragona acull un cap de setmana d'activitats culturals

Els contes seran els protagonistes d'un cap de setmana amb activitats per a totes les edats
El Port de Tarragona acull un cap de setmana d'activitats culturals | Port de Tarragona

 

El cap de setmana del 19 al 21 d'octubre, el Port de Tarragona ha programat un cap de setmana complet d'activitats culturals diverses i per a totes les edats que es repartiran entre el Teatret del Serrallo, el Museu del Port i el Moll de Costa.

 

D'aquesta manera doncs, el divendres 19 d'octubre, l'Escola de Lletres de Tarragona portarà una conferència i taller al Teatret del Serrallo. En aquesta, es proposaran un seguit d'activitats al voltant de l'acció formativa literària a la ciutat, al mateix temps que es reflexiona sobre la manera de fer un gir de 180 graus al gènere literari dels contes en tots els aspectes i sentits; un debat participatiu i actiu que s'esdevindrà de les sis de la tarda a les vuit del vespre.

 

Xocolata, tallers, contes i teatre a Tarragona

El dissabte 20 d'octubre serà el torn perquè els més petits de la casa gaudeixin d'una jornada d'entreteniment i diversió per llepar-se'n els dits. Així doncs, el Teatret del Serrallo acollirà durant tot el dia un taller de creació de mini quaderns; d'onze a una del migdia es projectarà la pel·lícula Charlie i la Fàbrica de Xocolata i, seguidament, tots els infants podran gaudir d'un taller de xocolata organitzat per la pastisseria tarragonina Conde.

 

Després d'un matí ben dolç, la tarda de dissabte tornarà el protagonisme als contes, i a les sis de la tarda, tota la família podrà gaudir de l'espectacle de Jordina Biosca, una reconeguda contacontes que explicarà el conte de Roald Dahl 'La meravellosa medicina d'en Jordi', pensat especialment per nenes i nens a partir de cinc anys.

 

Per tancar la jornada de dissabte, els adults també podran gaudir d'un espectacle pensat per a ells. A dos quarts de nou del vespre, l'actriu Assumpta Mercader protagonitzarà l'espectacle 'Intercanvi de parelles i altres contes', també de Roald Dahl; un relat d'històries d'amor, sexe i ambició. Una representació magistral de l'artista, que acompanyada de la violinista Núria Robert, encarnarà tots els personatges d'aquest recull de contes, plens de somriures, intriga i reflexió.

 

Finalment, el diumenge 21 d'octubre acollirà també una activitat familiar per tancar el cap de setmana cultural que ha preparat el Port de Tarragona. D'aquesta manera, a les dotze del migdia, el Museu del Moll de Costa serà l'escenari del 'Ballmanetes', un espectacle a càrrec de la contacontes Marta Gorchs, pensat per famílies amb infants de dos a quatre anys.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris