GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Port de Tarragona convoca cinc places de Policia Portuària

S'han convocat dues places de Policia Portuària i tres de cap d'equip
El Port de Tarragona convoca cinc places de Policia Portuària | El Port de Tarragona

 

El Port de Tarragona ha publicat noves convocatòries públiques a formar part del cos de Policia Portuària. Concretament, s'han convocat tres places de cap d'equip de la Policia Portuària i dues places d'agent.

 

Els requisits generals per presentar-se a les oposicions de policia portuària són tenir la nacionalitat espanyola, ser nacional de la Unió Europea, ser conjugueu d'espanyols o de membres d'altres estats de la UE o bé les persones que es trobin amb residència legal a Espanya. Els aspirants han de ser majors d'edat i no poden excedir l'edat màxima de jubilació. Un altre dels requisits és no tenir cap malaltia o defecte físic que impedeixi el desenvolupament de les corresponents funcions.

 

Les persones sol·licitants han de tenir, com a mínim, el graduat en educació secundària, formació professional de primer grau o d'altres equivalents o superiors homologats. El nivell mínim de català que s'ha de tenir és l'intermedi, el B2. A més, també s'ha de tenir el permís de conduir de classe B.

 

En l'àmbit físic, els homes han de tenir una estatura mínima d'1,65 metres, i les dones 1,55. A més, les persones aspirants no poden haver estat processades ni condemnades per delictes dolosos, i s'haurà de presentar un certificat d'antecedents penals.

 

Les sol·licituds, fins al 22 de maig

El procés de selecció consisteix en dues fases, una fase d'oposició —on s'avaluaran les competències tècniques i genèriques— i una de concurs. En la fase d'oposició es farà una prova de català, una prova psicotècnica i una entrevista per competències. En la fase de concurs es valorarà l'experiència professional i la formació. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 22 de maig, i tots els detalls de les convocatòries estan a la pàgina web del Port de Tarragona.