NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

Tots els talls de carretera a Tarragona i Catalunya aquest divendres, 18 d'octubre

ARA MATEIX

❗ Tallada l'A-7 a Tarragona en els dos sentits

El PP exigeix a Torra que «aturi les accions violentes dels CDR's»

El portaveu del PP català, Alejandro Fernández, reclama als governs espanyol i català «mesures davant les coaccions dels CDR's»
Alejandro Fernández, portaveu del PP català, durant la roda de premsa de valoració de política general a Tarragona | TarragonaDigital.com

 

El portaveu del grup parlamentari del Partit Popular català al Parlament de Catalunya, el tarragoní Alejandro Fernández, ha realitzat aquest matí de dilluns, 1 d'octubre, la roda de premsa habitual de valoració de política general des de la seu de la formació conservadora a Tarragona.

 

Fernández ha començat el seu parlament davant els mitjans de comunicació «condemnant els talls de carreteres i vies ferroviàries que estan protagonitzant els Comitès de Defensa de la República arreu Catalunya». Per Alejandro Fernández, «aquests talls impedeixen el dret a la lliure circulació de persones i són una coacció, i violència, inacceptable que perjudica la convivència i l'economia catalana».

 

Pel polític popular tarragoní, la solució passa perquè «els governs espanyol i català prenguin les mesures adients que garanteixin les nostres llibertats». Aquestes mesures, segons Fernández,  passarien per «interpel·lar als comandaments de les forces i cossos de seguretat, a les quals oferim tot el nostre suport».

 

«Torra legitima els CDR's»

Alejandro Fernández ha demanat al president del Govern de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, que «aturi les accions violentes dels CDR's». «Torra legitima i anima les accions violentes d'aquests amb les seves paraules. Li exigim que les retiri i que els hi demani que s'aturin», ha dit el portaveu dels conservadors catalans al Parc de la Ciutadella.

 

En el primer aniversari de l'Ú d'Octubre, Fernández, a preguntes dels periodistes presents, ha explicat que «els mateixos independentistes són conscients que aquell dia no hi va haver un referèndum vinculant, per què sinó, per què en demanen un altre?».  I sobre les situacions «violentes», Alejandro Fernández ha dit que «la millor manera d'aturar-les és que, qui ha decidit ser violent, s'aturi i si no ho fa, aplicar el Codi Penal».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris