EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

El PP de Tarragona denuncia «la política d'aparador del govern Ricomà»

Els conservadors han fet una roda de premsa per manifestar que «les úniques accions que ha fet el govern Ricomà són les que va deixar enllestides el PP»
D'esquerra a dreta, els dos regidors del PP a l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina i José Luís Martín, durant la roda de premsa d'aquest dilluns, 18 de novembre, al consistori tarragoní. | Cedida

 

Roda de premsa dels dos regidors del PP a l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina i José Luís Martín, per fer balanç dels cinc mesos «del govern Ricomà». Els conservadors han tret pit del seu pas per l'anterior govern municipal, van governar conjuntament amb el PSC de Josep Fèlix Ballesteros, i han afirmat que «les úniques accions que ha dut a terme el batlle Pau Ricomà han sigut les que va deixar enllestides el PP». 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Així mateix, Martín ha carregat amb contundència contra ERC, posant en dubte el lema dels republicans durant la campanya de les eleccions municipals del passat mes de maig, el conegut «canviar per prosperar».

 

«Canviar per prosperar ha consistit en donar llum verda al PP10 i al centre comercial Ten Brinke quan havien promès paralitzar-lo; intentar col·locar a un funcionari com a Cap de Cultura; pujar la taxa de la brossa i el preu de l'aigua a Tarragona i tancar l'amfiteatre en circumstàncies certament negligents» ha reblat el líder popular tarragoní que ha exposat tot un seguit de situacions que, segons el seu parer, l'equip de govern ha realitzat malament.

 

Posar Tarragona «al mapa de les ciutats del llaç groc»

Segons José Luís Martín, l'equip de govern de la ciutat de Tarragona «és feble i fa una política d'aparador. Ningú sap en què estan ocupant el temps: l’absència d’activitat a l’agenda de l’alcalde i del seu equip és eloqüent».

 

El conseller Martín ha atribuït el que descriu com un «temps de paràlisi, de falta de rigor, agitació social i política d’aparador» a «un equip de govern feble i ocupat en posar a Tarragona al mapa dels governs municipals de llaç groc».

Més notícies de la categoria Tarragona