Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Presentat el vermut de les festes de Santa Tecla

S'han produït 2.500 botelles amb el cartell de les festes de Santa Tecla a l'etiqueta
Gregori Luengo, de vermuts Yzaguirre, i la consellera de Comerç, Elvira Ferrando, durant la presentació del vermut de Santa Tecla | TarragonaDigital.com

 

El Mercat Central de Tarragona ha acollit, per primera vegada des de la seva remodelació, la presentació del vermut oficial de les festes de Santa Tecla. L'acte, presidit per la consellera de Comerç de l'ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, i Gregori Luengo, 'export manager' de la casa Yzaguirre, ha tingut lloc aquest matí de divendres, 14 de setembre, a Tarragona, hores abans de la Crida que dóna pas a Santa Tecla.

 

Luengo ha explicat que «enguany hem produït 2.500 ampolles de Vermouth Yzaguirre Clàssic Vermell, amb l'etiqueta dedicada a les festes de Santa Tecla». L'ampolla ja ha estat distribuïda a establiments de la ciutat i la seva etiqueta reprodueix el cartell de les festes. No és l'única participació de l'empresa per Santa Tecla. Luengo ha volgut remarcar que «és un honor per la nostra casa els 25 o 30 anys que fa que patrocinem el vermut de les festes, cada 22 de setembre».

 

Per la seva banda, Ferrando ha fet incís en el vessant social del vermut i, a banda de desitjar «unes bones festes en nom de l'Ajuntament» als presents a l'acte, ha explicat que «l'expressió 'fer el vermut' implica quedar, trobar-nos, dialogar, fer ciutat, conversar...». Així mateix, tant la consellera com Gregori Luengo han recomanat «un consum responsable durant aquests dies i gaudir de les festes».

 

El Mercat Central i Santa Tecla

Cal recordar que el Mercat Central de Tarragona acull, des de finals del passat mes d'agost, la parada dels productes de Santa Tecla on es pot adquirir tot tipus de marxandatge relacionat amb les festes, des del tradicional barret, fins a la samarreta o figures del seguici. 

 

El Mercat obrirà, per primera vegada a la seva història centenària, les portes en horari nocturn. Aquest dissabte dia 15, i de vuit del vespre a deu de la nit, setze paradistes s'han reunit per oferir, amb música en directe, cinc tapes amb preus que van dels 2 als 4 euros.  

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris