Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Demanen 9 anys de presó per a un home que va robar i agredir la seva mare a Tarragona

El fill tenia una ordre d'allunyament i ja havia estat condemnat per diversos casos de violència domèstica, lesions i maltractament
El Palau de Justícia de Tarragona, en una imatge d'arxiu | ACN

 

 

El Ministeri Fiscal demana fins a cinc anys de presó per a un home acusat de robar a la seva mare, tres anys més per agredir-la i un any per reincidència en fets delictius.

 

Trenca l'ordre d'allunyament, demana diners a la seva mare i l'agredeix a Tarragona

El passat 28 d’octubre, l’acusat, amb antecedents penals i un ordre d’allunyament cap a la seva mare, va acudir al domicili de la dona, a Tarragona, per demanar-li diners. Davant de la negativa, el fill la va empentar i, segons l’escrit de la Fiscalia, li va donar «diverses bufetades» i la va llençar a terra, fet que li va provocar un cop al cap.

 

Aprofitant el moment, l'home va arrencar-li un horòscop i una medalla d’or, que duia en una cadena penjada al coll, li va robar un total de 15 euros del moneder i va fugir.

 

L'agressió provoca a la mare diverses lesions al cap

Segons l’acusació, l’agressió del fill va provocar a la víctima fortes lesions al cap, concretament un «cefalohematoma a nivell parietooccipital, amb dues ferides i múltiples ferides al coll, cos i braç». Arran dels cops, la dona va necessitar fins a deu dies per recuperar-se completament.

 

Violència, lesions i reincidència delictiva

Ara, la Fiscalia acusa l’home d’un delicte de robatori amb violència, un de lesions i un altre delicte per trencament de condemna continuat, ja que no és la primera vegada que reincideix.

 

El febrer de 2017, sense anar més lluny, un jutge el va sentenciar a 40 jornades de treball a benefici de la comunitat com a pena per un delicte de maltractament familiar, lesions i violència domèstica.

 

Ja al mes de juny de 2018, l'acusat va reincidir, cometent un delicte de violència de gènere, lesions i maltractament familiar. En aquell cas, va ser condemnat a 70 jornades de treball i una ordre d’allunyament de 300 metres envers la víctima, la seva mare. El magistrat, a més, el va condemnar a sis anys de presó per trencar la condemna.

 

Demanen que retorni els diners robats i una indemnització de 360 euros

Pels últims delictes, els del passat 28 d’octubre, la Fiscalia demana la «prohibició d’aproximar-se a menys de 300 metres» de la mare, del seu domicili, de la feina i de qualsevol lloc on ella sigui.

 

El fiscal també reclama que l’acusat no mantingui cap mena de comunicació amb la mare durant 5 anys, alhora demana que torni els 15 euros robats i una indemnització de 360 euros per lesions.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris