NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

A presó per atropellar i arrossegar un home al llarg de 300 metres a Sant Pere i Sant Pau

Els fets van passar la nit de Nadal de l'any 2012 | L'acompanyant i còmplice ha estat condemnat a tres anys de presó
L'Audiència Provincial de Tarragona, en una imatge d'arxiu   | ACN

 

 

L’Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a cinc anys i quatre mesos de presó a un home que va atropellar una persona i la va arrossegar, enganxada al vehicle, gairebé uns 300 metres al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Els fets van passar el 24 de desembre de l’any 2012, després d’una discussió en un bar i una posterior agressió en un carrer de la zona.

 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Temptativa d'homicidi i delicte contra la seguretat viària

Ara, l’Audiència ha condemnat l’acusat per un delicte de temptativa d’homicidi, amb l’agreujant de superioritat i els atenuants de consum de begudes alcohòliques i drogues tòxiques, dilacions indegudes i reparació de danys. L'home, a més, no podrà comunicar-se ni apropar-se a la víctima, a menys de 200 metres, i li han imposat tres mesos més de presó per un delicte contra la seguretat viària, per conduir sense carnet.

 

El còmplice del conductor, condemnat a tres anys de presó

L’agressor, al volant del vehicle amb què va perpetrar l’atropellament aquella nit de Nadal de fa sis anys, anava acompanyat d’un altre home, que ha estat condemnat per l’Audiència de Tarragona a tres anys de presó per intent d’homicidi, i una ordre d’allunyament envers la víctima durant un període de set anys. A més, els dos condemnats hauran de pagar a la víctima i denunciant fins a 14.500 euros per les lesions sofertes, 20.000 per les seqüeles i 422,84 euros en concepte de despeses mèdiques, a més de 36.993 euros a l’Institut Català de la Salut, per les despeses mèdiques.

 

Les penes que s’han imposat han estat pactades per les parts implicades en el judici, a excepció de la responsabilitat civil. En un principi, la fiscalia demanava per als agressors penes de reclusió de fins a 14 anys, per al conductor que va atropellar la víctima, i de 12 anys, per a l’acompanyant.

 

 

Demanen 7 anys i mig de presó per apunyalar un menor a Tarragona

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris