NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Entra a presó un lladre acusat de robar a Llevant i a Cala Romana de Tarragona

Les càmeres de seguretat d'una de les cases el van enxampar obrint el vehicle dels propietaris i agafant objectes de l'interior
Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home el passat 31 d'octubre. | TarragonaDigital

 

Un home de 47 anys ha ingressat a presó acusat de cometre dos robatoris en dues cases de la zona de Llevant i Cala Romana de Tarragona. L'individu va ser detingut el passat 31 d'octubre pels Mossos d'Esquadra. Les càmeres de seguretat d'un dels habitatges el va enxampar robant al vehicle dels propietaris i les empremtes que va deixar a la casa de Cala Romana van servir per detenir-lo

 

L'individu acusat de dos robatoris amb força, un dels delictes que més ha augmentat el darrer any a la ciutat de Tarragona, té un ampli historial delictiu. Després d'haver estat detingut, va passar a disposició judicial el dia 1 de novembre. El jutge en funcions de guàrdia de Tarragona va decretar el seu ingrés a presó. 

 

Primer robatori a una casa de Llevant de Tarragona

El primer robatori que va cometre l'home va tenir lloc la matinada del passat 15 de setembre, en una casa aparellada de la zona de Llevant. Els propietaris estaven dormint a l'interior del domicili quan el lladre va aprofitar per saltar la tanca exterior de la casa i robar al vehicle que hi havia aparcat a l'interior. 

 

Les càmeres van captar com l'home, vestit amb una màscara de protecció nasal per amagar la seva identitat, saltava a l'interior de la casa amb una motxilla a l'esquena. Va acostar-se al vehicle de les víctimes i va robar diversos objectes personals. Després, va fugir. 

 

El lladre torna a robar a una casa de Cala Romana

El segon robatori pel qual ha estat acusat l'home de 47 anys va tenir lloc el 4 d'octubre a una casa de la urbanització Cala Romana. La víctima va assegurar en la denúncia presentada als Mossos d'Esquadra que el lladre li havia robat electrodomèstics i havia entrat a l'habitatge trencant el vidre de la terrassa de la primera planta. Després, havia pujat a la segona forçant el pany de la porta corredissa. 

 

Els Mossos van obrir una investigació per resoldre el cas i van descobrir, gràcies a les empremtes recollides a Cala Romana, qui era l'autor. A la vegada, van comprovar que era la mateixa persona que havia robat a la casa de Llevant. La investigació va cloure amb la detenció de l'home el passat 31 d'octubre. Ara, ja es troba a presó. 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris