Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Per mala mar, prohibit el bany a quatre platges de Tarragona

Les platges afectades són l'Arrabassada, la Savinosa, la platja dels Capellans i la de Tamarit
Bandera vermella en una platja tarragonina | Cedida

 

La bandera vermella oneja ara mateix a quatre platges tarragonines. Segons ha informat Protecció Civil a través de les seves xarxes socials, per mala mar, es prohibeix el bany a les platges de l'Arrabassada, dels Capellans, a la Savinosa i a la platja de Tamarit.

 

 

La platja del Miracle, tancada pel trencament d'una canonada

El passat 14 d'agost, la cèntrica platja del Miracle, a la ciutat de Tarragona, va quedar totalment tancada al bany a causa del trencament d'una canonada. Segons va informar la Direcció General de Protecció Civil, la bandera vermella va onejar a la costa per la baixa qualitat de l'aigua.

 

Tal com van explicar fonts de l'Ajuntament a TarragonaDigital, les fortes pluges d'aquells dies van provocar el trencament d'un tub i el consegüent vessament, tant a l'aigua com a la sorra, de diversos elements de la xarxa de clavegueram.

 

Platja del Miracle | Isma Llanes

 

Ajuntament i Port netegen per terra i mar

Els tècnics municipals responsables, en aquell moment, van treballar per solucionar la problemàtica i operaris de l'empresa FCC van netejar els residus de la sorra. El Port de Tarragona, per la seva part, va depurar la zona de bany afectada a través d'una embarcació.

 

Prohibit el bany a una vintena de platges tarragonines

Dies abans, concretament el 9 d'agost, els serveis de vigilància van prohibir el bany en una vintena de platges de la costa tarragonina. El mar de fons, el temporal d'aquells dies i l'onatge van ser-ne les causes, i la bandera vermella es va haver d'hissar a diverses platges, des d'Alcanar fins a Altafulla.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris