NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

Tots els talls de carretera a Tarragona i Catalunya aquest divendres, 18 d'octubre

Tres detinguts per regentar un prostíbul il·legal a la Part Alta de Tarragona

Explotaven sexualment un total de sis dones
Els agents de la Policia Nacional actuant en aquest pis de la Part Alta de Tarragona. | Cedida CNP

 

Tres persones han estat detingudes a la Part Alta de Tarragona per regentar un prostíbul il·legal en un pis, on explotaven sexualment sis dones. Els fets es van produir, doncs, al cor del nucli antic de la ciutat. La Policia Nacional va endegar les seves investigacions després de descobrir que, en nombroses pàgines web, s'anunciava l'activitat que es duia a terme en aquest cèntric pis de la ciutat. Seguint amb el protocol d'investigació establert, la mateixa policia espanyola va localitzar aquest immoble, que s'havia convertit, doncs, en un prostíbul il·legal.

 

Desmantellen un prostíbul il·legal en un pis de la Part Alta de Tarragona

A l'interior del pis, s'hi explotaven sexualment sis dones, totes elles de nacionalitat estrangera. Les víctimes eren captades tant des dels seus països d'origen com a la seva arribada a l'Estat, aprofitant-se del seu baixíssim nivell de vida. De resultes d'aquesta operació, van ser detingudes tres persones, que eren les que regentaven aquest prostíbul il·legal: es tracta d'un matrimoni d'avançada edat i el seu fill, tots tres de nacionalitat espanyola.

 

A més, però, el pare va haver de ser posat en llibertat després de complementar els tràmits pertinents després d'una detenció, perquè té 83 anys i la policia espanyola va considerar que no es trobava «en les circumstàncies adequades per quedar-se a les dependències policials». La mare, a la qual es considera la cap de la trama, i el seu fill, van ser posats a disposició del jutge, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs a l'espera del judici. Als tres detinguts se'ls imputen delictes de prostitució, explotació sexual, i també contra els drets dels ciutadans estrangers i la Llei d'Estrangeria.

 

En l'escorcoll realitzat en aquest pis de la Part Alta de Tarragona també es van localitzar diversos documents d'identitat de les sis treballadores, a més de documentació relativa a l'activitat que es feia en aquest immoble de la ciutat. A més, en diverses fraccions, es van arribar a trobar fins a 5.675 euros en efectiu. L'operatiu policial s'ha desenvolupat en el marc d'un pla específic de la Policia Nacional per combatre aquesta mena de pràctiques.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris