Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Inicien la instal·lació de bancs i daus de pedra a la Rambla Nova

La instal·lació s'ha començat per la primera coca, a tocar del Balcó, i per continuar s'esperarà al trasllat del mercat de marxants a Corsini
Els primers bancs i daus aquest matí de dimecres a la Rambla Nova.  | TarragonaDigital

 

Els veïns i veïnes de la primera coca de la Rambla Nova, a tocar del Balcó, han vist aquest matí de dimecres, 11 de juliol, com la Brigada Municipal de l'Ajuntament de Tarragona instal·lava els primers bancs i daus de pedra destinats a substituir les «New Jersey», els blocs de formigó que es van instal·lar a l'artèria central de Tarragona el passat estiu arran dels atemptats a Barcelona i a Cambrils.

 

Per prosseguir a les coques següents, i segons ens informen des de la regidoria d'Espais Públics dirigida pel primer Tinent d'Alcalde José Luís Martín (PP), «s'haurà d'esperar al trasllat del mercat ambulant de nou cap a Corsini per tal de poder continuar substituint els blocs actuals per uns més a mida de què significa la Rambla per Tarragona». 

 

Un cop es dugui a terme el trasllat, s'estudiarà què fer amb el paviment actual d'algunes coques de la Rambla.

Actuacions a la via pública

Des de l'arribada de José Luís Martín a la conselleria, Espais Públics ha procurat una política d'actuacions de millora a la via pública, tant a barris de Ponent com al centre de la ciutat.

 

Els bancs i els daus de pedra, que tenen un cost de 9.000 euros, s'han començat a instal•lar avui en aquesta primera coca amb previsió d'acabar demà. Aquesta actuació, segons informen des de la regidoria a TarragonaDigital, succeeix en el temps a l'anunci, del que encara no fa dos mesos, de la construcció d'una Rambla per als vianants al barri del Pilar, a la zona de Ponent de Tarragona.

 

La futura Rambla del Pilar va ser molt ben rebuda per la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona i Presidenta de l'Associació de Veïns del Pilar, Cristina Berrio, qui, públicament, va afirmar que «s'estan atenent les peticions de les entitats».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris