Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Protectora d'Animals de Tarragona organitzarà una jornada de portes obertes

L'associació municipal ha preparat una xocolatada popular i un mercat solidari a les seves instal·lacions el pròxim diumenge 21 d'octubre

El pròxim diumenge 21 d'octubre, La Protectora d'Animals de Tarragona ha anunciat que organitzarà una jornada de portes obertes a les seves instal·lacions municipals. La direcció del centre vol impulsar una sèrie d'activitats per animar a la ciutadania a visitar el centre municipal, per tal que coneguin els animals refugiats al centre i incentivar l'adopció dels gossos i gats que es troben sense família ni un habitatge.

 

La Protectora d'Animals de Tarragona és una associació municipal però la seva activitat es finança mitjançant la participació de socis, voluntaris i donants que ajuden a fer que el seu funcionament sigui 100% viable. Per la jornada de portes obertes han organitzat un mercat solidari i una xocolatada popular, a més d'una visita per conèixer la Protectora i els gossos i gats que acullen.

 

Imatge d'una de les instal·lacions de la Protectora d'Animals de Tarragona | Cedida

 

Xocolatada i Mercat Solidari a la Protectora d'Animals de Tarragona

La direcció de la protectora tarragonina ha organitzat una jornada de portes obertes, prevista pel pròxim diumenge 21 d'octubre. L'esdeveniment començarà a les onze del matí a la seu de la Protectora d'Animals, que es troba al carrer Sofre del Polígon Industrial de Riu Clar, fins a les tres de la tarda. S'ha previst que les persones interessades podran gaudir d'una xocolata calenta, per un preu de 2 euros, a més d'un mercat solidari en benefici de la protectora municipal.

 

D'altra banda, aquesta iniciativa pretén ser reclam per a totes aquelles persones que vulguin i estiguin interessades a col·laborar amb les activitats i tasques que organitzen, així com, impulsar el concepte d'adopció, per tal que els animals que acullen a les seves instal·lacions puguin gaudir d'una família i un habitatge en condicions.

 

La Protectora d'Animals de Tarragona recorda que l'abandonament animal no és una opció

La direcció del centre tarragoní ha volgut recordar que l'abandonament no és una opció valida i que abans d'adquirir una mascota, hem de ser conscients del que suposa tenir un animal a càrrec nostre. El remei no depèn d'adoptar un animal, sinó que el problema comença amb l'abandonament dels animals.

 

També han volgut deixar present que si ens trobem algun gat o gos abandonat, segons la normativa que promulga la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Tarragona n'és responsable i compta amb una Gossera Municipal. Aquesta és la institució municipal que s'ha de fer càrrec d'aquests animals, i l'encarregada de portar els animals a les instal·lacions adequades.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris