Sandra Ramos, portaveu del PSC a Tarragona

El PSC de Tarragona es posa d'esquena als pressupostos de Ricomà per al 2021

La portaveu del grup municipal, Sandra Ramos, carrega contra els comptes del govern | Anuncia que presentaran «les nostres propostes»

El PSC de Tarragona, principal grup a l'oposició de la plaça de la Font, no té intenció de donar per bons els pressupostos  de cara a l'any 2021. En una roda de premsa convocada per la portaveu socialista, Sandra Ramos, el partit ha anunciat que es posa d'esquenes als comptes que ha proposat l'executiu que encapçala l'alcalde Ricomà, i que ja havia convençut a les regidores de la CUP i sembla haver caigut amb bons ulls a la seu de Junts per Tarragona.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els comptes  podrien tirar endavant si la majoria que va confiar l'alcaldia per als republicans es concentra en el 'sí' als números de l'any vinent. Ramos, però, ha fet servir la roda de premsa per carregar contra uns pressupostos  que ha descrit com «els de la desconfiança», ha criticat «la sensació d'improvisació de l'equip de govern» i ha valorat partides com la dels Serveis Socials, que augmenta de forma notable, com a «irrisòria».

Si bé els socialistes  no han confirmat un vot en contra dels pressupostos, que ara es dibuixa com l'escenari més factible, la portaveu sí ha confirmat que presentaran «les nostres propostes» a l'equip de govern. Unes propostes  que, si bé no ha detallat, anirien per la línia de «donar suport a les famílies que més estan patint» i per la de «reactivar l'economia» després de l'impacte de la pandèmia.