Els veïns de Cala Romana es queixen del soroll del Club Tenis Tarragona

Asseguren que els tornejos acaben ben entrada la nit i que el club obre portes molt aviat
Imatge del Club Tenis Tarragona | Club Tenis Tarragona

 

Polèmica a Cala Romana a Tarragona entre veïns i el Club Tenis Tarragona. Els veïns asseguren que l’enrenou provocat per l’organització amb motiu dels tornejos i festes que organitzen no permet la tranquil·litat del barri i molesta als que hi viuen. El Club, en canvi, assegura que té tots els permisos per fer les activitats que fa i justifiquen que intenten ser el màxim de respectuosos possible.

 

Soroll a Cala Romana per l’activitat del Club Tenis Tarragona

«Un veí de  Madrid que feia vint anys que venia aquí ha decidit vendre l’apartament i marxar precisament per això», explica un dels veïns de Cala Romana que ha elaborat una carta on exposa el problema i que ja ha fet arribar al Club.

 

Segons detalla, les activitats d’aquest centre comencen molt d’hora al matí i algunes involucren la participació de nens, banyant-se a la piscina i amb música, la qual cosa provoca que tot el dia se sentin crits, música i enrenou. El que més els preocupa, però, no és això, sinó els tornejos nocturns i les festes nocturnes.

 

Segons ha confirmat el Club a aquest mitjà, a l’estiu s’organitza un torneig nocturn, que es va celebrar aquesta setmana passada. Els partits acaben a les 12 de la nit i s’allarguen, com a molt, fins a la una. El dissabte es va celebrar la festa de tancament del torneig, amb música fins a gairebé les tres del matí.

 

Així i tot, els veïns asseguren que durant aquesta setmana l’activitat s’ha allargat fins a les dues del matí i que la festa del dissabte no és l’única que s’ha celebrat aquest any, sinó que ja n’hi ha hagut tres o quatre. «Em pregunto si es tracta d’un club esportiu o bé d’un club de festes», es queixa un dels veïns molestos pel soroll. «Si fos una festa a l’any, doncs mira, ho entenem, però no pot ser que cada nit facin aquest enrenou i després a les 8 del matí ja estiguin en marxa», es queixa. El Club obre les portes a les 7 i mitja del matí.

 

Segons aquest veí la Guàrdia Urbana ja està assabentada del problema i assegura que en alguna ocasió els han hagut d’anar a veure. Des del Club diuen que tenen tots els permisos per fer les festes i tornejos que fan i que la Guàrdia Urbana sempre que hi ha anat els ha donat la raó.  Un altre dels clubs que hi ha a la vora, el Tenis Park, que manté la seva programació fins al setembre quan serà absorbit pel Club Tenis Tarragona, també fa enrenou, però els veïns diuen que és menor.