Els veïns de Cala Romana es queixen del soroll del Club Tenis Tarragona

Asseguren que els tornejos acaben ben entrada la nit i que el club obre portes molt aviat
Imatge del Club Tenis Tarragona | Club Tenis Tarragona

 

Polèmica a Cala Romana a Tarragona entre veïns i el Club Tenis Tarragona. Els veïns asseguren que l’enrenou provocat per l’organització amb motiu dels tornejos i festes que organitzen no permet la tranquil·litat del barri i molesta als que hi viuen. El Club, en canvi, assegura que té tots els permisos per fer les activitats que fa i justifiquen que intenten ser el màxim de respectuosos possible.

Soroll a Cala Romana per l’activitat del Club Tenis Tarragona

«Un veí de  Madrid que feia vint anys que venia aquí ha decidit vendre l’apartament i marxar precisament per això», explica un dels veïns de Cala Romana que ha elaborat una carta on exposa el problema i que ja ha fet arribar al Club.

Segons detalla, les activitats d’aquest centre comencen molt d’hora al matí i algunes involucren la participació de nens, banyant-se a la piscina i amb música, la qual cosa provoca que tot el dia se sentin crits, música i enrenou. El que més els preocupa, però, no és això, sinó els tornejos nocturns i les festes nocturnes.

Segons ha confirmat el Club a aquest mitjà, a l’estiu s’organitza un torneig nocturn, que es va celebrar aquesta setmana passada. Els partits acaben a les 12 de la nit i s’allarguen, com a molt, fins a la una. El dissabte es va celebrar la festa de tancament del torneig, amb música fins a gairebé les tres del matí.

Així i tot, els veïns asseguren que durant aquesta setmana l’activitat s’ha allargat fins a les dues del matí i que la festa del dissabte no és l’única que s’ha celebrat aquest any, sinó que ja n’hi ha hagut tres o quatre. «Em pregunto si es tracta d’un club esportiu o bé d’un club de festes», es queixa un dels veïns molestos pel soroll. «Si fos una festa a l’any, doncs mira, ho entenem, però no pot ser que cada nit facin aquest enrenou i després a les 8 del matí ja estiguin en marxa», es queixa. El Club obre les portes a les 7 i mitja del matí.

Segons aquest veí la Guàrdia Urbana ja està assabentada del problema i assegura que en alguna ocasió els han hagut d’anar a veure. Des del Club diuen que tenen tots els permisos per fer les festes i tornejos que fan i que la Guàrdia Urbana sempre que hi ha anat els ha donat la raó.  Un altre dels clubs que hi ha a la vora, el Tenis Park, que manté la seva programació fins al setembre quan serà absorbit pel Club Tenis Tarragona, també fa enrenou, però els veïns diuen que és menor. 

"Tarragona ja pot sentir la «música de les abelles» al Camp de Mart" "VÍDEO: Detinguda una banda de lladres d'autopista que actuava a Tarragona"