NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Increpen l'actor Quim Masferrer per la seva actuació als Pallaresos

Dos veïns s'acosten a l'actor per recriminar-li que demanés la llibertat dels polítics catalans a la presó durant el seu acte
Imatge de Quim Masferrer al Monestir de Sant Daniel al programa El Forester | TV3

 

Aquest diumenge al vespre l’actor català Quim Masferrer, conegut pel programa El Foraster de TV3, va protagonitzar un dels actes de clausura de la Festa Major dels Pallaresos. Al final de l’acte va reclamar la llibertat dels polítics presos, unes declaracions que van aixecar polèmica i van generar malestar entre els assistents. Pocs minuts després que acabés l’actuació dos veïns, alguns simpatitzants del PP municipal, van increpar l’actor per retreure-li el que acaba de dir tal i com es pot veure en un vídeo publicat pel diari La República Checa i que ràpidament ha corregut per les xarxes socials

 

Quim Masferrer, increpat als Pallaresos

Al vídeo es pot veure com una de les veïnes s’acosta a l’actor per dir-li que li ha faltat el respecte, i tot seguit es dirigeix a altres veïns que intenten calmar-la exclamant que ella «no vol llibertat pels presos polítics». «El que ell pensi, s’ho calla», segueix la dona, enfrontant-se a un altre veí que es troba al costat de l’actor. «El que jo penso no ho dic, ell m’ha faltat el respecte», assegura. Mentre aquesta veïna es queixa davant d’un grup de persones que envolta l’actor, Masferrer intenta dialogar, però ella i un company seu segueixen dirigint-se a l’actor. Darrere seu, presenciant l'escena, es pot veure com hi ha durant tota l'estona la Guàrdia Urbana del municipi.

 

«Jo pago igual que aquest senyor», diu la dona a un grup de veïns abans de seguir parlant amb altres persones. L’actor es dirigeix al seu company que també li retreu la seva actuació i es queden parlant els dos sobre el tema, mentre es forma un grup de gent al voltant. «De religió, política i futbol no s’ha de parlar, cadascú té el seu pensament», diu aquesta veïna a un altre senyor que es troba al lloc dels fets. Demana neutralitat, mentre l’actor segueix dialogant amb l’altre veí que s’ha acostat per increpar-lo, i intenta fer-li comprendre que la cultura s’ha de poder expressar lliurement.

 

 

L'alcalde dels Pallaresos condemna l'actitud dels dos veïns

L'alcalde dels Pallaresos, Josep Maria Nolla, ha dit a TarragonaDigital.com que no li sembla bé l'actitud amb la qual aquests dos veïns es van apropar a l'actor per retreure-li les seves paraules.  «Estaven amb el seu dret a fer-li saber el que consideren oportú, això sí, de bones maneres. La manera inicial no va ser massa bona», diu. Tot i que admet que després la cosa es va calmar i van poder dialogar sense problemes.

 

Nolla també ha volgut posar l'accent en què l'actor va fer les declaracions un cop acabada l'actuació i que va deixar clar que havia finalitzat i que no formava part de l'espectacle. Assegura que no sabia que faria aquestes declaracions però diu que actors com ell no necessiten un escenari per fer arribar les seves opinions. «Són persones que no necessiten un escenari per fer aquestes declaracions, pot expressar-se en qualsevol moment», ha dit. 

El PP estudiarà la possibilitat de demanar responsabilitats al pròxim ple

El regidor del PP als Pallaresos, Jaime Joaquin Vidal, ha explicat a TarragonaDigital.com que estudiaran la possibilitat de demanar responsabilitats al govern local per l’actuació d’aquest actor a la Festa Major. Segons Vidal el PP no va assistir a l’acte perquè intuïa que podria acabar així i no hi estava d’acord. Han criticat, també, que fins ara no han pogut saber el cost que ha tingut pel poble fer venir a l’actor.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris