NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Quim Nin torna a la Diputació de Tarragona

L'alcalde d'Albinyana —Quim Nin—, i el de Roquetes —Francesc Gas— han pres possessió de l'acta en un ple extraordinari de la Diputació celebrat aquest dimarts 7 d'agost
L'alcalde d'Albinyana, Quim Nin, durant la seva presa de possessió com a diputat de la Diputació | TarragonaDigital.com

 

Quim Nin, alcalde d'Albinyana, i Francesc Gas, alcalde de Roquetes, han pres possessió com a diputats de la Diputació de Tarragona aquest dimarts 7 d'agost durant un ple extraordinari. Nin ocuparà l'escó de CiU del Partit Judicial del Vendrell que va deixar vacant la diputada Montserrat Carreras, alcaldessa de Cunit, en renunciar al càrrec durant el ple del passat 27 de juliol. Per la seva banda, Francesc Gas ha pres possessió del càrrec de diputat dins del grup d'ERC per al Partit Judicial de Tortosa, en substitució de Gervasi Aspa que també va deixar el càrrec recentment. El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, serà el nou portaveu del grup d'ERC a la Diputació.

 

Una administració molt coneguda per a Quim Nin 

 

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha donat la benvinguda als dos nous diputats durant la sessió plenària, on han recollit les corresponents credencials. Quim Nin, en el seu perfil a xarxes socials, ha fet públiques unes primeres reaccions explicant que «torno a una administració que conec molt. Espero poder ser útil al conjunt dels municipis del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès, fent pinya amb un govern que no ha parat de fer bona feina sota la direcció del president Josep Poblet. Reitero el compromís personal —de sempre— de fer del diàleg i la recerca del consens les millors eines per avançar junts cap a una millor societat, en aquest cas la que formen els homes i les dones del Sud de Catalunya».

 

Nin va ser vicepresident de la corporació supramunicipal des de l'any 2003 fins a l'any 2010. Posteriorment va exercir com a delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya al Camp de Tarragona i l'any 2016 va ser nomenant secretari general de la Presidència del govern de la Generalitat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris